Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki senedir sağlam bir sağ bek bulamamak da başarı.
Fransa baş altı takımların herhangi birinin sağ bekini alıp gelsek bizde iş yapar zaten .
Gidip jelert nerden bulundu

ulan şaka gibi ya , harbi helal olsun hocaya

stoperin yok yedekte , 2 kişiyle götürüyor kaç maçtır.

orta saha yedeğin yok , sara ile torreira nın canı çıkacak neredeyse

kanat yedeğin yok , yunusla barışla her hafta birinden sürpriz yumurta çıkıyor

icardi sezonu kapatmış osimhen yedeği yok ,

valla şu kadro mühendisliğinde 18 maç 16 galibiyet inanılmaz istatistik
Ayrıca kerem ve icardi bizi şampiyon yapan en iyili yok. Prime muslera değil rezil muslera var.
Okan hoca övülmesi gerekenden çok çok çok az övülüyor hatta laf ediliyor gülüyorum. Fatih hoca olsaydı gemiyi ocakta yanaştırmaktan konuşuyor olurdu.
15 ocak itibariyle bu takımın tek hedefi ligi kazanmaktır, avrupada bu kadro çeyrek final başarı

Ayrıca kerem ve icardi bizi şampiyon yapan en iyili yok. Prime muslera değil rezil muslera var.
Okan hoca övülmesi gerekenden çok çok çok az övülüyor hatta laf ediliyor gülüyorum. Fatih hoca olsaydı gemiyi ocakta yanaştırmaktan konuşuyor olurdu.
15 ocak itibariyle bu takımın tek hedefi ligi kazanmaktır, avrupada bu kadro çeyrek final başarı
Fatih hoca olsa olacakları söyliym , ocağı bekliyoruz . ocaktan sonra yaz transfer dönemini bekliyoruz : )

Not : Okan Buruk çok da beğenmem mesela ama hakkını vermek lazım

Rashford falan çıldırmayın ya allah korusun.

Fatih hoca olsa olacakları söyliym , ocağı bekliyoruz . ocaktan sonra yaz transfer dönemini bekliyoruz : )

Not : Okan Buruk çok da beğenmem mesela ama hakkını vermek lazım
İşte çok güzel bir algı var okan buruğu beğenmeme sebebiniz o. Ne bekleniyor acaba yazdığın gibi kadroda kimsenin yedeği yok ilk 11de sağ bek de yok

Okan hoca sadece değişiklik konusunda geç kalıyor oyuna müdahalede.
Gol geliyorum diyor o an oyuna müdahale etse kimse laf etmeyecek aslında hocaya ben bu konuda eleştiriyorum.

İşte çok güzel bir algı var okan buruğu beğenmeme sebebiniz o. Ne bekleniyor acaba yazdığın gibi kadroda kimsenin yedeği yok ilk 11de sağ bek de yok
Takımdaki formuna göre beğenip beğenmemeyle alakası yok benim görüşümün.

Sığ , bağnaz bir görüşü var bence.

Kendi içinde belli kalıpları var dışına çıkmıyor ama bu iyi değil demek değil.

Bugüne kadar da gram kötülemedim.

Benim kafa yapıma uygun değil olay bu kadar basit.

İcardi yi de beğenmiyorum ben mesela. Bu kötü oyuncu anlamına mı geliyor

Okan hoca sadece değişiklik konusunda geç kalıyor oyuna müdahalede.
Gol geliyorum diyor o an oyuna müdahale etse kimse laf etmeyecek aslında hocaya ben bu konuda eleştiriyorum.
Tamam dk 45 kim girsin sen söyle. Orta saha berkan demirbay ileri bats sallai var. Kulubunde bats hariç içeriden güçlü kim var? Oyuncu değiştirip daha kötü olmanın anlamı ne?

Lig içinden transfer eskiden yapılırdı. Kabul. Şimdi ise Anadolu takımları (İstanbul takımları özellikle) aşırı fiyat çekiyorlar.

Kutucu için min 10 m Euro ister Eyüp.
Ligin icinden geciyorsa niye istemesinler? Bu herif gol makinesi gibi takiliyor. Bizim disimizda sampiyonluk icin omrunden verecek olan bir takim niye vermesin o parayi.

Osimhenin yedegi Haaland
Saranin Yedegi Valverde
Toreiranin yedegi Rodri
Barisin Yedegi Rodrygo
Yunusun Yedegi Vinicus

Boyle kadro isteyenler var olmaz arkadas

Takimda 4 5 tane as oyuncu vardir yedekleri mutalaka dusuk profildir evet bizim klube zayif ama gelecek adamlarda 3 milyon euro alacak lemina filan olmayacak olamazda

Bunlar City Bayern kadrosu filan
Dusuk maasli yuksek profil oyuncular bulmali scout ekibi baska durlu olmaz

Zaha ve Ziyechte gorduk milyon euro alip klubede oturunca faydasi yok zarari var

Denge denen birsey var takim dengesi
Kemen Mendy Maestro gibi sertlik katacak siritmayacak adamlar lazim dusuk maasli

Bunlarida yazin bulursun anca

Su istediginiz romuloyo gidin adam gelmek istemez Osimhen Batshuayi Icardi varken neden gelsin oynamayacagi yere iyi oyuncu yedek oturmayi kabul etmez

Takımdaki formuna göre beğenip beğenmemeyle alakası yok benim görüşümün.

Sığ , bağnaz bir görüşü var bence.

Kendi içinde belli kalıpları var dışına çıkmıyor ama bu iyi değil demek değil.

Bugüne kadar da gram kötülemedim.

Benim kafa yapıma uygun değil olay bu kadar basit.

İcardi yi de beğenmiyorum ben mesela. Bu kötü oyuncu anlamına mı geliyor
Nasıl bağnaz oluyor, anlamak için soruyorum. Durup dururken bu sene 3lü oynadık 2 santrafor oynattık.
Barışı sol bek sağ bek her yerde kullandı.
Keremi 10 oynattı bir ara.
Berkan yine çeşitli şekillerde kullandı.
Tottenham bayern maçlarında adamların ağzına kadar bastık deli gibi pres yaptık.
Nasıl bir bağnazlık bu? Hangi hoca daha inovatif mesela okan buruktan

Bu ads yazın 3 dönem transfer yasağı almamış mıydı yav. Şimdi de 2 dönem almış. Önümüzdeki 2 sene yasağı mı var şimdi bunların.

3.lige falan düşerler 2 seneye.

Osimhenin yedegi Haaland
Saranin Yedegi Valverde
Toreiranin yedegi Rodri
Barisin Yedegi Rodrygo
Yunusun Yedegi Vinicus

Boyle kadro isteyenler var olmaz arkadas

Takimda 4 5 tane as oyuncu vardir yedekleri mutalaka dusuk profildir evet bizim klube zayif ama gelecek adamlarda 3 milyon euro alacak lemina filan olmayacak olamazda

Bunlar City Bayern kadrosu filan
Dusuk maasli yuksek profil oyuncular bulmali scout ekibi baska durlu olmaz

Zaha ve Ziyechte gorduk milyon euro alip klubede oturunca faydasi yok zarari var

Denge denen birsey var takim dengesi
Kemen Mendy Maestro gibi sertlik katacak siritmayacak adamlar lazim dusuk maasli

Bunlarida yazin bulursun anca

Su istediginiz romuloyo gidin adam gelmek istemez Osimhen Batshuayi Icardi varken neden gelsin oynamayacagi yere iyi oyuncu yedek oturmayi kabul etmez
Katılıyorum bizim yedek kulubesini marcao gibi 4m euroluk iyi oyuncularla doldurmamız gerekiyor. Ama be öyle oyuncu buluyoruz ne başka bir şey. Yedek komple bomboş malesef

Tamam dk 45 kim girsin sen söyle. Orta saha berkan demirbay ileri bats sallai var. Kulubunde bats hariç içeriden güçlü kim var? Oyuncu değiştirip daha kötü olmanın anlamı ne?
İyi de çoğunlukla golü yedikten sonra aynı değişiklikleri yapıyor zaten.

Yusuf Sarı yı 1 milyona alalım dediğimizde bi ton bık bık laf yaptınız , yabancılardan kimse gitmiyor . gelsin ziyech kurtarsın bizi şimdi hadi bakalım

Eren , Kutucu , Yusuf Sarı , Berkay alayını alıp rotasyonu artırmamız lazımdı. Yabancı hakkı yok yapacak bişi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt