Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.264
- 7.665
- 2.568
Ne oldu acaba oyuncuya?
bağlar koptu , adamlar hemen bulmuşlardır arkasına kesin . bizim icardi patates olalı kaç oldu hala ses seda yok biri alınacak mı alınmayacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu acaba oyuncuya?
bunu duyan @Alper Altun ozaman bize ne yapar?biz de ana avrat küfrederiz ahbert
Ben hasta oluyorum galiba, biraz dinlenmem gerekiyor. Virus var ortalikta.bunu duyan @Alper Altun ozaman bize ne yapar?
gecmis olsun bro, cevremde herkes öyle, söylenenlere göre kisa süreli sikintilar korona ilacindan sonra cok daha uzun sürüyormus.Ben hasta oluyorum galiba, biraz dinlenmem gerekiyor. Virus var ortalikta.
Salgin gibi birsey var harbiden herkes hasta olmaya basladi. Belcika'da hukumet hasta olan herkes yuz maskesi taksin demis galiba. Yine Cin birsey gondermistir buralara kesin.
Nasil ses seda yok bir forvet arayisimiz suruyor, surekli yeni isimler cikiyorbağlar koptu , adamlar hemen bulmuşlardır arkasına kesin . bizim icardi patates olalı kaç oldu hala ses seda yok biri alınacak mı alınmayacak mı
hollandada hersey serbest zatenHollanda'da maske fobisi var bu arada, maske tak diyince gulup duruyorlar. Onlar Cinliler icin diyorlar sanki ne demek oluyorsa.
Belcika'da tam tersi sanirim.
Çok iyimsersin bence. Ay sonundan önce hiçbir transferde gelişme olmaz. Takım kazanarak gittiği sürece kılını kıpırdatmaz bu yönetimYonetimden en azindan stoper isini bu hafta halletmeleri bekliyorum. Yani forvet isi zordur cunku genelde genc ve iyi forvetler cok para ediyor o yuzden pazarliklar kolay gecmez. Ama Skriniar geliyor mu gelmiyor mu? Gelmiyorsa B plani kimse onu halletmeye calissinlar zaten Nelsson var demeyin Nelsson'un oynadigi yok. 2 stoperle idare ediyoruz simdiye kadar.
Avrupa icin yapiyoruz diyorlar o yuzden ligdeki durumun cok etkileyecegini sanmiyorum, ha bir puan kaybinda cikip taraftari susturmak icin transfer yapabilir mi yapabilirler.Çok iyimsersin bence. Ay sonundan önce hiçbir transferde gelişme olmaz. Takım kazanarak gittiği sürece kılını kıpırdatmaz bu yönetim
Kiev ve ajax maçlarına göre hareket edecekler bence. Yaladık yuttuk biz bu yöneticilerin beyinlerinde olan her nöronu.Avrupa icin yapiyoruz diyorlar o yuzden ligdeki durumun cok etkileyecegini sanmiyorum, ha bir puan kaybinda cikip taraftari susturmak icin transfer yapabilir mi yapabilirler.
bu bony wilfriede benzegen nijeryali sag bek ne durumda? olainami neydi.