Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sen ben keramettin#Dursunozbekistifa
#Yonetimistifa
Redondo hasan erkan
Space yapsak kim yener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ben keramettin#Dursunozbekistifa
#Yonetimistifa
Bitiriciligi yerlerde, sanirim o yuzden istenmiyor.hayli hızlı ve hücmun bi kaç mevkisinde oynuyabilen bir oyuncu
ve de kolayca kiralanabilir
o açıdan tatava luzümsuz bu aşamada
Sen ben keramettin
Redondo hasan erkan
Space yapsak kim yener
Ligin kalitesi beni düşündürüyor. Bu ligi domine etmesi, yüksek bedelleri hakettiği anlamına gelmez bence.Ligin icinden geciyorsa niye istemesinler? Bu herif gol makinesi gibi takiliyor. Bizim disimizda sampiyonluk icin omrunden verecek olan bir takim niye vermesin o parayi.
genç oyları bölünmüş ittifak lazımYukarıdaki ankette correa 1. Tercih olmuş forum üyeleri tarafından. Burdan da şunu anlamış olduk bizim kulüpte camia olarak yaşlı futbolcu fetişistligi var. Kimse yiaaa 29 daha genç demesin.
Mertense bakarak velet bile denebilir. Mertens gibi iṣ ahlaki varsa 5 sene taṣ gibi performans verirYukarıdaki ankette correa 1. Tercih olmuş forum üyeleri tarafından. Burdan da şunu anlamış olduk bizim kulüpte camia olarak yaşlı futbolcu fetişistligi var. Kimse yiaaa 29 daha genç demesin.
İndirimede girmiyor daha kazık giriyorHer sene yalandan birine takilip transfer sezon sonu bitmesini bekliyoruz ki indirime girsin
daha gençYukarıdaki ankette correa 1. Tercih olmuş forum üyeleri tarafından. Burdan da şunu anlamış olduk bizim kulüpte camia olarak yaşlı futbolcu fetişistligi var. Kimse yiaaa 29 daha genç demesin.
Ali Ece Wahi için santrafor sağ sol 10 oynar diyor. Enfes bit 9.5 olur diyor.
Ben düz Santrafor diye biliyordum.
Nedir aslı astarı?
Mame Thiam gibi bir tip o zaman.Ali Ece Wahi için santrafor sağ sol 10 oynar diyor. Enfes bit 9.5 olur diyor.
Nedir aslı astarı?
Kanat rahat oynar da baglanti isinde emin degilim burdaki 9.5 lik firmino tarziysa bence zor osimhenin yaratiigi bosluklari doldurmaksa uçar.Ali Ece Wahi için santrafor sağ sol 10 oynar diyor. Enfes bit 9.5 olur diyor.
Nedir aslı astarı?