Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa bu romulo ya falan niye bakmıyor bizimkiler taktik kafayı mikautadzeye. Taş gibi herif fener almaz inşallah herifin kariyerini bitirir.

Benim bildiğim GS Transfer yapmadan bir kilit oyuncusu satabilir

Ulan ceza sınırında oyuncularımız var hiç mi düşünmediniz bunlari. Transferleri yapın cezaları adana demir maçında çekin bukadar basit. Yine son günü bekleyip sacmalamayin

Yerli basın hicbirsey bilmiyor ,haluklar dahil onlara oyalanmalik isimleri veriyorlar ,esas yabancı basına bakılmalı

Ligin icinden geciyorsa niye istemesinler? Bu herif gol makinesi gibi takiliyor. Bizim disimizda sampiyonluk icin omrunden verecek olan bir takim niye vermesin o parayi.
Ligin kalitesi beni düşündürüyor. Bu ligi domine etmesi, yüksek bedelleri hakettiği anlamına gelmez bence.

Romulo tabiki iyi oyuncu ama bence lig içinden özellikle yabancı hücumcu alırken bir tavan fiyat prensibimiz olmalı ve onu geçmemeliyiz.

Bu arada tüm bunları bizim için yazıyorum.

Şampiyonluk için ömründen verecek bir takımın, transferde kendisine doğru rakamlar vermeyeceği de malum zaten.

Her sene yalandan birine takilip transfer sezon sonu bitmesini bekliyoruz ki indirime girsin

Yukarıdaki ankette correa 1. Tercih olmuş forum üyeleri tarafından. Burdan da şunu anlamış olduk bizim kulüpte camia olarak yaşlı futbolcu fetişistligi var. Kimse yiaaa 29 daha genç demesin.
Mertense bakarak velet bile denebilir. Mertens gibi iṣ ahlaki varsa 5 sene taṣ gibi performans verir

Icardi sezon sonu 2 macta oynayacak diye koca sezonu yemenin anlami yok koskoca kulupsun. 10M aliyor adami Arjantin disinda tedavi olmamaya dahi ikna edemiyoruz. Cok seviyorsa Galatasarayini gelsin Avrupa maclarinda tribunde otursun tamam diyelim, ask dizisi ceker gibi gununu gun ediyor pasam orda.

Dondurun sözleşmesini alin bir forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt