Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zorunlu olmayan bir madde ile kiralık gönderirlerse sorun vardır zaten adamların as 11 forveti. Milli takımda oynuyor bir de. Ben oyuncuyu bilmediğim için soğuk bakıyorum. Brezilya'da bu menajere para yedirip milli takıma sokup sonra başka kulüplere değerinin 2-3 katına satma işleri oluyor.

Zorunlu olmayan bir madde ile kiralık gönderirlerse sorun vardır zaten adamların as 11 forveti. Milli takımda oynuyor bir de. Ben oyuncuyu bilmediğim için soğuk bakıyorum. Brezilya'da bu menajere para yedirip milli takıma sokup sonra başka kulüplere değerinin 2-3 katına satma işleri oluyor.
Scout ekibi takip ediyordur sonuçta. Menajer kazığı mı iyi topçu mu onlar bilir. Yönetim kandi başına iş yapmasın yeter

Ulan Burhan; 2 gün önce kurulan P4’ün haberlerini doğruluyorsun, bari adamların haberinin üstüne yatmayıp kaynak gösterseydin. Bu P4’ü Tier 3 yapalım, diğer Türk kaynakları yasaklayalım

Zaha nın maaşının yarısını biz vermiyor muyuz zaten

Ha lyonda kalmıs ha amerika ya gitmiş ne farkederki

Saçma sapan bi iş
ABD'ye gidince hem oradaki takım tüm maaşını ödemesi hem de 1.5 yıllık kiralama gibi yani bakıldığında bizimle işi bitmiş olacak şekilde çıkma.

İşin gücün showmenlik düzenbaz ihtiyar
1736967851440.webp

brezilyali gelmez gibi

Angelino alındığında ona en yakın veriye sahip oyuncu köhn müş 6 ay sonra da onu aldık

Mikautadzenin verilere bakarak hücum için listemizde kim var hepsini bulabiliriz,gouri mouri de varsa doğru işte bitti gitti

İstatistikle haşır neşir olanlar bi baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt