Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wahi Öz gerçekten iyi topçu mu yaw?

Ulan zaha çok ümitliydim senden be geldiğini duyduğum an formanı almıştım be adam ne vardı adam gibi oynasaydın yolun açık olsun kral inşallah

Bu igor jesus denen herifi inceledim. Topla cebelleşiyor ayağına zerre yakışmıyor piyasa değeri balon
Brezilyada böyle iteleme menejer işleri çok oluyor suni bir yüksek piyasa değeri gösteriliyor belirli miktar ödenip yalandan milli takıma aldırıp piyasa yaptırıyorlar sonra Avrupa’ya çakıyorlar uzak durmak lazım Brezilya oyuncu havuzu olarak çok geniş bir ülke ama son yıllarda eskisi kadar üst seviye oyuncu çıkmaz oldu

Rennes’ten parayı verip alamayacağın oyuncu yok gibi geliyor bana. Satma konusunda bonkör adamlar. Doue’yi de niye versinler falan diyorlardı verdiler. Keza Gouri’yi de fazla kolay bırakıyorlar gibi. Bilmiyorum para veriyorsak onu da bir zorlarım açıkçası
Öyleydi de bu sene kötü gidince Seko Fofana, Samba(kaleci) toplam 35 milyon euro civarı bonservis verdiler. Kanat, stoper ve yedek defansif orta saha bakıyorlar. Blas sağ kanat Gouri'yi sol kanat oynatıyorlar. Blas zaten en çok asist yapan adamları. Sol kanat alınca Gouri yedeğe düşecek o yüzden hem kaynak yaratma amaçlı satabilirler onu. Kau ise as 11 bana o yüzden onu devre arası değil sezon sonu satarlar gibi geliyor.

Bir defada ilk günden transferleri bitirin be. Hep aynı terane şimdi Okan hoca karar verecek haberleri dolaşacak sonra adım gibi eminim limit yok yalanı söylenecek ve günler akıp gidecek sonrada milletin elinde kalmış döküntülerin alacağız. Sonrada gelen adam 2-3 maç oynayıp gidecek.

Yagiza kızıyoruz sövuyoruz ama cayır cayır yakup haberi paylaşılıyor herif fenerli kardeşim gs muhabiri olması hiç knemli değil, yarın öbür gün küfür edince anlarsınız

Kolpaşah mi ciddi misin yav :d

Salladım yav

1736970230284.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt