Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.309
- 49.190
- 2.968
Kalimuendo bekliyorum ben ya. İçime en çok o siner.Mika'dan soğudum şahsen Wahi yada Gouri gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalimuendo bekliyorum ben ya. İçime en çok o siner.Mika'dan soğudum şahsen Wahi yada Gouri gelsin.
Yarim süre almis 25 m euro verilen eleman oldugu halde.Sıkıntili herif belliki ilk 11 direkt koyulacak birine benzemiyor.Allahım bir kere haklı çıksın şu herif, amin
Kalimuendo bekliyorum ben ya. İçime en çok o siner.
Rennes Avrupa kupası için takımı güçlendirirken vermezler orada yoksa o da iyi adam.Kalimuendo bekliyorum ben ya. İçime en çok o siner.
Gelir mi ki?
Rennes’ten parayı verip alamayacağın oyuncu yok gibi geliyor bana. Satma konusunda bonkör adamlar. Doue’yi de niye versinler falan diyorlardı verdiler. Keza Gouri’yi de fazla kolay bırakıyorlar gibi. Bilmiyorum para veriyorsak onu da bir zorlarım açıkçasıRennes Avrupa kupası için takımı güçlendirirken vermezler orada yoksa o da iyi adam.
Kesinlikle mika tarzı adam alınmamalı sakar dahi olsa dünyalarına kaçıracağını bilsem atletizmi olan ön alanda basan koşan hırçın adamlar istiyorumasla alınmamalı aradığımız adam elye wahi
wahi nin first touchı da iyi dandun bi adam değilKesinlikle mika tarzı adam alınmamalı sakar dahi olsa dünyalarına kaçıracağını bilsem atletizmi olan ön alanda basan koşan hırçın adamlar istiyorum
Brezilyada böyle iteleme menejer işleri çok oluyor suni bir yüksek piyasa değeri gösteriliyor belirli miktar ödenip yalandan milli takıma aldırıp piyasa yaptırıyorlar sonra Avrupa’ya çakıyorlar uzak durmak lazım Brezilya oyuncu havuzu olarak çok geniş bir ülke ama son yıllarda eskisi kadar üst seviye oyuncu çıkmaz olduBu igor jesus denen herifi inceledim. Topla cebelleşiyor ayağına zerre yakışmıyor piyasa değeri balon
Evet videolardan belli abi zaten oyun kurulumuda yapıyor hani aldığı topları geriden gelen oyuncularda servis ediyor çok değerli bi özellikwahi nin first touchı da iyi dandun bi adam değil
Uçak gibi videolarda ama maçımı izlemek lazımWahi hızlı mı bari
Wahi hızlı mı bari
Öyleydi de bu sene kötü gidince Seko Fofana, Samba(kaleci) toplam 35 milyon euro civarı bonservis verdiler. Kanat, stoper ve yedek defansif orta saha bakıyorlar. Blas sağ kanat Gouri'yi sol kanat oynatıyorlar. Blas zaten en çok asist yapan adamları. Sol kanat alınca Gouri yedeğe düşecek o yüzden hem kaynak yaratma amaçlı satabilirler onu. Kau ise as 11 bana o yüzden onu devre arası değil sezon sonu satarlar gibi geliyor.Rennes’ten parayı verip alamayacağın oyuncu yok gibi geliyor bana. Satma konusunda bonkör adamlar. Doue’yi de niye versinler falan diyorlardı verdiler. Keza Gouri’yi de fazla kolay bırakıyorlar gibi. Bilmiyorum para veriyorsak onu da bir zorlarım açıkçası
Harbi mi![]()
yemin et
Kolpaşah mi ciddi misin yav :d
Mümkünatı yok geçen transfer dönemi kaçtı o iş 40/50 milyon bekliyorlarBence biz Cherki'yi alıcaz içimde öyle bir his var.