Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet diagneye benziyor videolarda, o şekil ağır topçular bize uymaz.

Ama kiralık geliyor ve batsuai yerineyse bence sorun yok

Futbolda devamlılık ve istikrar çok onemli; bence yetenekten bile daha onemli. İstikrar olmadan yeteneğin hiç bir anlamı yok. Oyuncuların sadece video'larini izleyip aralarındaki en iyisi bu demek son derece yanlış. Ornegin Zaha'dan gecen sene hiç birimiz memnun degildik ama Zaha'nin gecen seneki bir videosunu hazırlasak, Zaha'yi gecen sene takip etmeyenler çok iyi bir sezon geçirdiğini falan düşünür.

Elye Wahi bana acayip derecede Etoo vibei veriyor tabi gol yollarında ayrisiyorlar Etoo muazzam da bir golcuydu bu öyle değil ..

bu çocuk topçuoğlutopçu arkadaşlar net olarak

hatta videodan anladığım bu çocuk botafıguyu şampiyon yapmış

takım arkadaşlarının hepsi kazmaoğlukazma, çocuğun en az 20 asistini yemişler

takımın net olarak en brezilyalı topçusu, diğerleri gsnin ofansa aldığı brezilyalı kazmalar gibi

ronaldo rivaldo karışımı gibi birşey bu lan

çok beğendim
rivaldo gibi hayvan gibi güçlü
ronaldo gibi kıvrak

(n)

Screenshot 2025-01-15 at 22-57-28 IGOR JESUS (@igorjesus0) • Instagram fotoğrafları ve videol...webp

Bu İgor Jesus- Bats'ın yerine ise işte o zaman bir mantığı olur. Zira bu adam klasik 9 yani öyle 9.5 gibi bir özellikleri de yok videosunda gördüğüm kadarıyla Bats'ı satıp bu iş mantıklı olabilir ama daha ucuz birisi olsa daha iyi olurdu yada mesela Sara'nın eski takım arkadaşı Sargent iyi çok iyi olabilirdi.

bu çocuk topçuoğlutopçu arkadaşlar net olarak

hatta videodan anladığım bu çocuk botafıguyu şampiyon yapmış

takım arkadaşlarının hepsi kazmaoğlukazma, çocuğun en az 20 asistini yemişler

takımın net olarak en brezilyalı topçusu, diğerleri gsnin ofansa aldığı brezilyalı kazmalar gibi

ronaldo rivaldo karışımı gibi birşey bu lan

çok beğendim
rivaldo gibi hayvan gibi güçlü
robaldı gibi kıvrak

Dostum katılmıyorum, nerdeyse hayatımda ilk kez bir skills videosunu izlerken dayanamayıp kapattım. Umarım haklı çıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt