Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Arda Güler Gol atmış spiker fazla sevinmemiş Gol'e diye adama ne küfürler etmişler.Sosyal medyasını gizliye almış adam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O cesur yurek kim ise tebriklerimi sunuyorum kanks yavArda Güler Gol atmış spiker fazla sevinmemiş Gol'e diye adama ne küfürler etmişler.Sosyal medyasını gizliye almış adam..
Çok da beğendiğim 1 SpikerO cesur yurek kim ise tebriklerimi sunuyorum kanks yav
Kimmich?Çok da beğendiğim 1 Spiker![]()
Az once ifb space'de orhan yilmaz denen menajer, galatasaray mika icin anlasmak uzere dedi.
sadece idddaa
Bayramdan bayrama da konuyla alakası nedir sayın Motzbirayi hala biraktinmi
Mahalle takimina karsi oynuyorlar. Gayet normal. Ne bu sampiyonlar ligi finali mi adam bogazini yirtsin?Arda Güler Gol atmış spiker fazla sevinmemiş Gol'e diye adama ne küfürler etmişler.Sosyal medyasını gizliye almış adam..
Fransa mt mevzusuna katılıyorum.Osimhen ile zalewski'nin kariyerleri ve sözleşme durumları farklı. Osimhen şuan Dünya'daki en iyi top 5 forvetten biri 6 ay bile futbol oynamazsa kendi kariyerinde ciddi düşüş yaşatır ve almak istediği maasi lille'de ki seviyesine düşme riski vardi. O da bize gelip hem dünya basınında haber olmasını sağladı hem bizim avrupa maçlarında kendini gösterme fırsatına kavuştu. Bizde ki en iyi maçı da tottenham maçı tam onun vitrine çıkıp kendini göstereceği maçta şov yaptı. Lig maçlarında ben yüzde yüzüyle oynadığını düşünmüyorum mesela tottenham maçında ki oyununu gördükten sonra.
Zalewski mevzusu da adamın kontratı bitiyor yaz ayında kendisi imza parası alırım daha fazla kazanırım diye gelmedi. Birazda akilsiz bir arkadaş 22 yaşında Türkiye ligine düşmek istemedi.
Enzo milot içinde adamın zaten çıkış maddesi yaz ayı için geçerli bizimkiler 18 üstü teklif yapıp almaya çalışmış da adam zaten yazın ayrılacak ya dortmund'a gidecek ya da premier lige hatta yazın leverkusen wirtz'i satarsa yerine düşündüğü adammış böyle bir durum varken bize gelme olasılığı çok düşük oluyor. Birde Fransa milli takımı havuzunda yer alan biri turkiyeye geldiği zaman çıkarıyorlar onu bunun riskini de 22 yaşında almaz. Dechamp gibi ırkçı biri var Fransa milli takımının başında bunun yüzünden boey hak etmesine rağmen giremedi.
Yine hangi köy takımına attıArda Güler Gol atmış spiker fazla sevinmemiş Gol'e diye adama ne küfürler etmişler.Sosyal medyasını gizliye almış adam..
İspanya'nın Alt Lig Takımları'ndan 1'iymişYine hangi köy takımına attı
4. ligin orta siralarindaki bir takim sanirim.Yine hangi köy takımına attı
abi bu ne yaArda Güler Gol atmış spiker fazla sevinmemiş Gol'e diye adama ne küfürler etmişler.Sosyal medyasını gizliye almış adam..
bu nasıl bir fantezidir yav. Forumdan bi takım toplayıp biz çıksaydık bari4. ligin orta siralarindaki bir takim sanirim.