Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkayı kendimize sokacaz anlasilan.

Adam 10dan asagi almaz

Az once ifb space'de orhan yilmaz denen menajer, galatasaray mika icin anlasmak uzere dedi.

sadece idddaa

Adama bak sanki daha önce Premier League de oynuyordu da tereddütlüymüş

Osimhen ile zalewski'nin kariyerleri ve sözleşme durumları farklı. Osimhen şuan Dünya'daki en iyi top 5 forvetten biri 6 ay bile futbol oynamazsa kendi kariyerinde ciddi düşüş yaşatır ve almak istediği maasi lille'de ki seviyesine düşme riski vardi. O da bize gelip hem dünya basınında haber olmasını sağladı hem bizim avrupa maçlarında kendini gösterme fırsatına kavuştu. Bizde ki en iyi maçı da tottenham maçı tam onun vitrine çıkıp kendini göstereceği maçta şov yaptı. Lig maçlarında ben yüzde yüzüyle oynadığını düşünmüyorum mesela tottenham maçında ki oyununu gördükten sonra.

Zalewski mevzusu da adamın kontratı bitiyor yaz ayında kendisi imza parası alırım daha fazla kazanırım diye gelmedi. Birazda akilsiz bir arkadaş 22 yaşında Türkiye ligine düşmek istemedi.

Enzo milot içinde adamın zaten çıkış maddesi yaz ayı için geçerli bizimkiler 18 üstü teklif yapıp almaya çalışmış da adam zaten yazın ayrılacak ya dortmund'a gidecek ya da premier lige hatta yazın leverkusen wirtz'i satarsa yerine düşündüğü adammış böyle bir durum varken bize gelme olasılığı çok düşük oluyor. Birde Fransa milli takımı havuzunda yer alan biri turkiyeye geldiği zaman çıkarıyorlar onu bunun riskini de 22 yaşında almaz. Dechamp gibi ırkçı biri var Fransa milli takımının başında bunun yüzünden boey hak etmesine rağmen giremedi.
Fransa mt mevzusuna katılıyorum.

Osimhen konusuna katılmıyorum ama burayı düşüş görüp ha 6 ay oynamamışım ha türkiye diye de düşünebilirdi.
Egosu yok en azından.

Burada en belirgin konu aslında futbolcunun ego mevzusu.

Geçenlerde de söyledim olay olup olmaması da değil yoklayacağımız tipler tamamen bu tarz oyuncular olmalı. Birine Galatasaray 25 milyon euro verecek deniliyorsa bu Fransız milli takımı ile yazın turnuvaya katılmış gelecek parlak oyuncu olmalı.
Kuş taşa çarpar gelir. Brezilya mt havuzunda olan ve geleceği parlak olan Talisca bile önce buralara sonra da kendisini United isterken çine gitti.

Olay futbolcuda bitiyor. Belki biraz kafadan kırık heriftir Uefa kupası alabilir bunlar diye gelir.

Arda Güler Gol atmış spiker fazla sevinmemiş Gol'e diye adama ne küfürler etmişler.Sosyal medyasını gizliye almış adam..
abi bu ne ya
nasıl bir şey oldu futbol
aklı başında işinde gücünde insanlarız nasıl böyle bir ortam da hala takip edebiliyoruz futbolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt