Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bilmiyorum. Mesela ciddi ciddi Onyedika'yi alacaktık.
Mesela Lemina Torrira olsa Sara 10 hatta sağ kanat gibi olur. Sara Palmer benzetmesini çok beğendim.

şunu da ekleyim renktaşım sarayı geriden oyun kuran oyuncu değil de önde serbest filan diyen internet yorumları gördüğünde hemen oradan uzaklaş

saçmalığın daniskası çünkü

Artık transfer yapma zamanı

14573.jpg

Büyük oranda benzer fikirdeyim
nacizane genel hatlariyla bende oyle dusunuyorum . hatta mika yerine baskasi da olabilir (gouiri'ye de mesafeliyim) .

lemina ozelinde su nokta var ; takip ettigim ,takimi 5 $ e birakir gibi .
bu yaz sozlesmesi sona eriyor,ancak 1 yil ops mevcut.
haliyle 5 makul dur bakisindalar .

bir sey net belli oldu ; lemina mevcut takimda devam etmez. *edemez .
ayrilmayi 1 aydir kafasina koymus . hoca nin aciklamasinda bu detay var.
ruhen kendisini artik oraya ait hissetmedigi soyleniyor.
ki, hoca nin bu son ustte dedigim aciklamalarindan mutevellit ; *taraftarlar da gonderin gitsin bakisi netlesti . ipler tamamen kopmus gorunuyor .

daha gecen sezonki performansi dolayli ; taraftarlarin oylariyla yilin oyuncusu secilmisti kendi kulubu cercevesinde . elbette suanki mevcut durumun performans bazli olmadigi asikar .

saglam bir lemina ,mevkisi ozelinde prototip olarak begendigim bir oyuncu tipolojisi .

.
bu arada yeri gelmisken yazayim @Hayri Cund , @Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,@Ozan Puki bizle oynadiklari hazirlik maci evresi bold bahsettigim yetenek olan dorgu da gidici gibi .

diger yandan, genoa da yine saglam bir -nordic ligden- stoper scout yapmis(otoa) . kendisi alt yas u19 danska milli den bugune ,hali hazirda u21 milli de yer aliyor .

italya ozelinde *dorgu disinda , sunlari da yazip nokta birakayim.
cambiasso,frattesi ,casedei gibi klas yeni jen italyan yeteneklerin one cikmasi oldukca keyifli tarafim adina . juveli'yi birakmazlar,<mancity istiyor.
frattesi ise roma'ya donmek istese de, inter birakmama da israrli.
ki,bende olsam birakmam . inter cikisli chelsea de yer alan casadei ise ulkesine donmeye yakin gibi . < kime gidecek ayrica merak ettigim bi durum . tepedeki tum ekipler kendisini istiyor.

son olarak,

mevkisi ozelinde ligde tepe 3 ismim den biri olan retegui nin dolu dolu gidisatini izlemek memnun edici .

bayagi oldu bahsedeli ; ^ lucca nin da yakin donemde bir sicrama yapacagini bekliyorum tepe takimlardan birine. vakti zamaninda belirttigim uzere, nacizane dusuncem yeni luca toni potansiyeli bir yetenek.

saygi ve selamlar .

Jelert'i satışa çıkaralım şimdiden talibi çıkacaktır yatırım yapmak isteyen. Bonservisinde biraz zarar ederiz belki o kadar.
Bence okan hoca onu çoktan gözden çıkardı da talibi var mı ondan şüpheliyim. Umarım 1 milyon üstü maaş vermemişizdir, göndermek daha zor olur

Bundan böyle Charlotte Bobcats taraftarıyım arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt