- 1 Mayıs 2018
- 57.829
- 48.603
- 3.873
Baktım. İlk sene 900 bin maaş ve hersene 100 bin euro daha artıyormuş
problem olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktım. İlk sene 900 bin maaş ve hersene 100 bin euro daha artıyormuş
İngiltere 2. liginden falan yatırımlık alan takım olur. Devre arası için bile talibi var deniyordu. Aldığımız bonservis olmaz muhtemelen ama fazla zarar etmeden satılır.Bence okan hoca onu çoktan gözden çıkardı da talibi var mı ondan şüpheliyim. Umarım 1 milyon üstü maaş vermemişizdir, göndermek daha zor olur
6-7 ye satabilsek bile süper olurİngiltere 2. liginden falan yatırımlık alan takım olur. Devre arası için bile talibi var deniyordu. Aldığımız bonservis olmaz muhtemelen ama fazla zarar etmeden satılır.
Millet bıktı şampiyonluktan , Taylan Berkan ikilisi özlenir oldu dostumben bu devre arasi transfer dönemini ve nöbetin gidisatini hic begenmedim, tadi tuzu yok bu sefer
Aynı fikirde değilim. Sara çok akıllı oyuncu.şunu da ekleyim renktaşım sarayı geriden oyun kuran oyuncu değil de önde serbest filan diyen internet yorumları gördüğünde hemen oradan uzaklaş
saçmalığın daniskası çünkü
6-7 ye satabilsek bile süper olur
#FeramuzNefreti
Mikatzeyle kandırdılar adamıHoca ariasi cok istiyor. Dönem sonuna dogru aris bitti, geldi gelecek derken hooooppp
O.b: nasil unuttum ama ariasi moduna girdi
Bunu anlamak mumkun degil
Hoca ya ne istedigini bilmiyor yada ayran gönullu
Biz transferi seviyoruz iste, varmi diyecegin?Artık transfer yapma zamanı
#FeramuzNefreti
Ulan bakan botzBaktım. İlk sene 900 bin maaş ve hersene 100 bin euro daha artıyormuş
WHa....Wha?!!! WHats GoiN' oN MaN??!Zaha ABD de vurulabilir
Bu bilgi teyite muhtac mi özturk ergun ibrahim bey?Zaha ABD de vurulabilir
SonundaHer transfer dönemi başında biz :
Ekli dosyayı görüntüle 275142
Transfer dönemi ilerledikçe biz :
Ekli dosyayı görüntüle 275144