Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.237
- 15.074
- 1.878
Sangare 2 hafta öncesinin Takvim haberi falan. Bu elemandan önce TR basınında vardı. Bu tarz tipler kolpanın adresi zaten
Nasil yani? Mali'li Ahmet Denizci mi diyorsun bu herife?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sangare 2 hafta öncesinin Takvim haberi falan. Bu elemandan önce TR basınında vardı. Bu tarz tipler kolpanın adresi zaten
Demekki satmayacakBurhan Can Terzi: "Avusturya'dan biri ile yaptığım görüşmede; Rapid Wien'in sportif direktörü, benim görüştüğüm kişiye 'Mamadou Sangare'yi 7-8 milyon euro'ya satacağım' demiş."
Ben de ondan bahsediyorum. Malum kişi haberi söyledikten yarım saat sonra Pavlovic demiş. Bir duyumcunun kolpa olduğunu tüm takımlar hakkında haber girdiğinden anlarsın. En ufak bir şey bilmiyor bu herif muhtemelenPavlovic- Fb işini ilk bu paylaştı sanırım o yüzden bir acaba mı dedim?
Gökenim şubatta 2 kupayı da bize takdim mi edecekler yaniBruno Aslandes olursa lig biter, uefada biter diyeyim emmoglu
Zorbalıkla alırızGökenim şubatta 2 kupayı da bize takdim mi edecekler yani![]()
bunlar fesih etmek istiyorsa 2,5 milyonu karşılsınlar. Yok öyle beleş iş.İkinci yarı Lyon’a vermiş olduğumuz söz 2,5’tu. Onu devam ettirmiş, seneye ise ABD’liler ödemiş oluyor
Vinicius için floryayı satarsak bu hesaba göre şampiyonlar ligi kupasını da aradan çıkarabilir miyiz acabaZorbalıkla alırız
Öyle birilerini bulmak icin gercek bi scouting departmani gerekiyor, bizdeki gibi cips yiyerek tv karsinda oyuncu arastirma heyeti degil.Adamlar 700 bin euroya almışlar bu yaz salzburgdan birde biz niye bulamıyoruz böyle adamları.Hemen 5milyon yapmışlar herifi.Genç oyuncu kendine bakar fizik olarak,kerem demirbaydan çok daha ucuz hemde.
Bu haberi o dönem okuduğumda zaten TR basınında vardı, gerisini bilememNasil yani? Mali'li Ahmet Denizci mi diyorsun bu herife?
Mapustayken bunalimdaysa, birakinca intihar eder. Affedin zeytini
Tunam Dursun Başkan Lyon başkanını engellemiş Zaha gelmesin diye merak etme her şey kontrol altındabunlar fesih etmek istiyorsa 2,5 milyonu karşılsınlar. Yok öyle beleş iş.