Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavlovic- Fb işini ilk bu paylaştı sanırım o yüzden bir acaba mı dedim?
Ben de ondan bahsediyorum. Malum kişi haberi söyledikten yarım saat sonra Pavlovic demiş. Bir duyumcunun kolpa olduğunu tüm takımlar hakkında haber girdiğinden anlarsın. En ufak bir şey bilmiyor bu herif muhtemelen

Elin papa gunaylisi 2 hafta once haber veriyo, bizimkinler anca yaziyo

abv boyle duzenin

Burhan ilk haberini tutturana kadar forumda yasaklansa ne güzel olur.

Rapid Wien bugün 2,5 milyona bir afrikali OS aldigini aciklamis. Sangarenin yerine alinmis olabilir.

bu mahmud sanagare iyimi?\

is yapar mi bizde

gustavo asunçao'dan beri genç birini denemiyoruz adam o kadar silik çıktı ki yönetimde korkuyor heralde isimsiz birini almaya

Lemina müthiş olur. Üçlünün sağ stoperi de oynayabilir, orta sahada Torreira'yı da yedekleyebilir. Hatta Sara yokken onu da idare eder.
Ayrıca Avrupa Ligi kadrosuna da yazılabileceği için Emin Bayram kiralanmalı. Opsiyonlu/opsiyonsuz fark etmez.

Makautazde transferi olacak gibi. O paraları hiçbir yerden bulamaz. 3,25m Euro yıllık ücrete biter bu iş 1 hafta içinde..

Adamlar 700 bin euroya almışlar bu yaz salzburgdan birde biz niye bulamıyoruz böyle adamları.Hemen 5milyon yapmışlar herifi.Genç oyuncu kendine bakar fizik olarak,kerem demirbaydan çok daha ucuz hemde.
Öyle birilerini bulmak icin gercek bi scouting departmani gerekiyor, bizdeki gibi cips yiyerek tv karsinda oyuncu arastirma heyeti degil.

çıkan ortasaha haberlerinin tamamı uydurma, okan hoca asla 4-3-3 oynatmaz, yedekte de berkan demirbaya güveniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt