Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.147
- 20.944
- 2.663
Gizli sekme aç ben öyle yaptımForum bozuldu. Yazilar birbirine girdi. Noluyo yav?!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gizli sekme aç ben öyle yaptımForum bozuldu. Yazilar birbirine girdi. Noluyo yav?!!!
Sagol reis, biraz sakarlik varGeçmiş olsun amcaoğlu, sakarmısın
aurier in menajeri sülün osman familyasından olmalı caferinimaurier'i real madridin elinden kapmalıyız
Cerezleri sil.Forum bozuldu. Yazilar birbirine girdi. Noluyo yav?!!!
Yaparbu mahmud sanagare iyimi?\
is yapar mi bizde
Hoca bugun istedigini yarin istemeyebiliyor. O yuzden planlar degismis olabilir
Gökenim 1 kg açık süt alıp geçmiş olsuna gidelim akanıma, lambayı oturtamamış telefon flaşıyla odayı aydınlatıyormuşGeçmiş olsun amcaoğlu, sakarmısın
Şu haber 2 Ocak sabah 10. Afrikalının haberi akşam 10. Bunu görünce bizim basında çıktı diye ciddiye almadığımı hatırlıyorum ya ama bulamadım kaynak. Belki bizim twitter sözde scoutları sürekli yazdığından haber oldu diye de düşünmüş olabilirim.Emin misin? Takvim 4. Ocak haberi paylasmis. O twitterci 2. OcK.
Yemiyo o numarayı artık, en güzeli gizli sekmeCerezleri sil.
Açık süt halledilir de Almanyaya gidilmez AzizimGökenim 1 kg açık süt alıp geçmiş olsuna gidelim akanıma, lambayı oturtamamış telefon flaşıyla odayı aydınlatıyormuş![]()
Emin olmak icin hocanin yardimcisi olman lazim. Yoksa irfan hoca senmisin?2.5 senedir okan hoca hep teknik ortasaha istedi, lemina sangare gibi oyuncular bu tanıma uymuyor, ortasaha istemedğine yüzde yüz eminim
Neden futbol?
temelli gideriz ampulu takacağız ayağına akanım bize bakarAçık süt halledilir de Almanyaya gidilmez Azizim![]()
Menejeri sağlam üflemiş , jet olmuşŞu tiplerde 1 kuruş alacağını bırakacak hava yok. Bahşiş bile bırakmazlar.
Keramettin gelince bi revizyon yaparForumda ne kadar çok Hakan var yaw