- 1 Ağustos 2009
- 46.869
- 49.146
- 4.708
Fb pavlovici alırsa lig başlamadan biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü adamdan nası para kazanacaklardıBukadar iyise niye satiyorlar yav?
Beklenen açıklama biraz erken geldiYavaş yavaş çöken bir Galatasaray görüyorum
vizyonsuz bir yönetim
vizyonsuz bir hoca
vizyonsuz bir taraftar
var şuan
Erden Timur ve destekcileri olarak içimiz kan ağlayarak bu vasatlığı izliyoruz şuan!!!!
3 tane sallai daha alır bunlar!!!!
Yazık yazık!!!!
Bu sene şampiyonluk hayal katılır mısın masonumYavaş yavaş çöken bir Galatasaray görüyorum
vizyonsuz bir yönetim
vizyonsuz bir hoca
vizyonsuz bir taraftar
var şuan
Erden Timur ve destekcileri olarak içimiz kan ağlayarak bu vasatlığı izliyoruz şuan!!!!
3 tane sallai daha alır bunlar!!!!
Yazık yazık!!!!
Milanin kadrosunda olmasi yeter 15-20 kazanmalari icin. Bu onu iyi oyuncu olduguni göstermez kiKötü adamdan nası para kazanacaklardı![]()
sçş ne demek yaKemalim şiir gibisin, sçs![]()
forum yorumlarına göre pavlovic prime van dijk gibi algıladım
Seni çok seviyorumsçş ne demek ya
Bu sene şampiyonluk hayal katılır mısın masonum
En ufak başarıda totosu kalkan bir güruh hiçbir şeyin sahibi olamaz
Yani gelirse trabzonlu savic olacak anlamına geliyor Furkanımforum yorumlarına göre pavlovic prime van dijk gibi algıladım
demek istediğim kesin bitmiş iş haberi yav. Onlar kesin bittiğinde kim gelecek sorusunu sorabiliriz.Nelsson ile ilgili haberler çıkmaya başladı gibi. Ziyech'in bir takımla anlaştığı bizimle fesih için görüştüğü çıkmıştı bir ara ama alacağının tamamını alıp fesih yapmaya çalışıyor sanırım. Baran'ın geri çağrılıp böylelikle 1 kiralama hakkı daha elde edip Yusuf'u yurt dışına kiralama gibi bir haber var yine. Bir de Zaha'dan kurtuluyoruz bizimle olan sözleşmesinin sonuna kadar MLS'e gidiyor, 1.5 yıllık maaşının %85 kısmını(9 milyon euro civarı) MLS takımı kalanı(2.5 civarı) biz verecekmişiz.
fener yine başını almış.Pavlovic: Bir yere gitmiyorum, Milan’da kalıyorum. (Meridian Sport)
Seni çok seviyorum![]()