Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.559
- 8.022
- 1.428
Son haberlere göre rennes boşaltılıyor gouriyi satar bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu mu izledim acaba demin yawYok işte
Mamadu Sangare yazinca Parisli velet çıkıyor top 5 lig topçusu olmayınca böyle
Brezilyalı olacaksa sara gibi olsun hem kendini kanıtlamış hem genç hem de iyiLan Arap istemiyorsunuz kuzeyli istemiyorsunuz uzayli mi olsun ne olsun
Ben alman istiyorum sarışınBrezilyalı olacaksa sara gibi olsun hem kendini kanıtlamış hem genç hem de iyi
Afrikalı istiyorsak boey gibi half Avrupalı yarı Afrikalı atletik ama zeki.
İyi geceler kuzenİyi gecelergönül dostları
Vasatizm batağından ifb yi bile kurtardık onlara örnek olarak. İcardi ve mertens'i taklit edip dzeko ve tadic almasalar şampiyonluk yarışına bile giremezlerdi. Bu sezon da bu ikisi olmasa fark 20 olmuştu. Öncesinde lincoln,rossi,zach,crespo çerçöp 50 tane vasat herif doldurdularHelal olsun Zaha ile Ziyechime
aldıkları her kuruş helaldir
sallaiye 2,5 verilen yerde f/p olarak büyük iş yaptılar
biri ligin ilk yarısı bizi yarışda tuttu diğeri ikinci yarı
nankör vasat sallaicılar kudurabilir
helali hoş olsun aslanlara
Sangare ye okey misin senziyech - deh
yusuf - deh
icardi - ice cream
sangare
sağ bek
çok yönlü hücumcu
doğru profil gibi duruyor yedek kalsa da ses çıkarmazSangare ye okey misin sen
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziyech ve zaha toplam maaslari 15 var mi vergi haricZaha’nin maasindan tamamen kurtulmak lazim
Vasatizm batağından ifb yi bile kurtardık onlara örnek olarak. İcardi ve mertens'i taklit edip dzeko ve tadic almasalar şampiyonluk yarışına bile giremezlerdi. Bu sezon da bu ikisi olmasa fark 20 olmuştu. Öncesinde lincoln,rossi,zach,crespo çerçöp 50 tane vasat herif doldurdular
Solet bundan daha hayvan gibi ya. Bu o kadar sert, uzun yahut güçlü görünmüyor. Pasörlüğü çok daha iyi görünüyor amaGöztepe - İsaac Solet tarzı biri sanırım profil olarak.
Bu ikisini gsde oynamasını çok isterdimBen alman istiyorum sarışın
Lemina bir çok bölgeyi yedekleyebiliyor ama. Son hali de oldukça iyi durumdaydı. Kulübü ve ligi de biliyor. Melovari, rakip ile oynama işi de var. Madden uyguna kapatılabilrcek bir pozisyonda.doğru profil gibi duruyor yedek kalsa da ses çıkarmaz
bence leminadan daha mantıklı
Yedeğe ucuza ve geliştirmek için genç scout transferini almak normal de ilk 11 için ve mecburi transferlerde vasat topçulardan uzak durmak lazım.ANLAMIYORLAR ADNANCIĞIM
koşan her kazma topçuyu takıma fayda getirdiğini sanıyorlar
ANLAMIYORLAR ADNANCIĞIM
koşan her kazma topçuyu takıma fayda getirdiğini sanıyorlar