Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.231
- 12.974
- 2.658
sangare skill videosu atin da izleyek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sangare skill videosu atin da izleyek
Beyinsiz adam sabaha kadar koşsun bi bok olmaz.Koşarak fark yaratması için inanılmaz mücadele etmesi lazım. Elmander, Boey gibi.
Gardi osimhen'i getirmese bu yönetim ayvayı yemişti. Yine yıldız transferi kurtardı yönetimiBu urfalı gaye gelmeden önce yıldız tranaferine karşı olduğunu söylemiş
marcao gibi 4 milyonluk topçular doğru transfermiş demiş
şuan tam onun istediğini yaşıyoruz yine
işte bu vasatlığı tercih etti gs !!
Bu fotoda max 23 görünüyor ama ne zaman çekilmiş ki kralEkli dosyayı görüntüle 275175
Herif 20 olabilir 40 da
Takımda yeterince yıldız var boşuna yükselmeyelim. Bize şuan eksik yerlere adam lazım.çocuklar hagiler icardiler mertensler osimhenler sneijderler sayesinde gsli oluyor URFALI!!!
Marcao gibiler için değil!
Lemina bir çok bölgeyi yedekleyebiliyor ama. Son hali de oldukça iyi durumdaydı. Kulübü ve ligi de biliyor. Melovari, rakip ile oynama işi de var. Madden uyguna kapatılabilrcek bir pozisyonda.
Ben her türlü lemina derim devre arası için.
çocuklar hagiler icardiler mertensler osimhenler sneijderler sayesinde gsli oluyor URFALI!!!
Bu herif bu istatistiği atıyorsa o istatistiği top 3-4 lig için %50 aşağıya indiririm.Lig farkı çok fazla bunu analiz etmeden analiz yapıyorlar.top 22 lig nedir kaç lig var ki
Saraya benziyor, bak skills vid'e.bu sangarenin istatistikleri geriden oyun kuran ortasaha istatistigi. defansi zayif, rakip kaleye cok yaklasmayan ama pas ve driblingle orta sahayi yoneten biri herif gibi duruyor.
Beyinsiz adam sabaha kadar koşsun bi bok olmaz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina yedek olacak demedim zaten. Bir çok pozisyonu yedekleyebiliyor dedim.Sorun şu bize yedek lazım değil. Takımda yeterince yedek var bize ilk 11'e adam lazım. 11'e adam alınca eldeki isim yedek olur.
hocanın böyle bi orta sahayla oynama ihtimali sıfırın altında benceLemina yedek olacak demedim zaten. Bir çok pozisyonu yedekleyebiliyor dedim.
Zaten gelirse ya sol stoper olarak, ya da torr-sara-lemina orta sahasının üçüncü parçası olarak as oynayacaktır.
12-13 civarı bonuslar dahil.Ziyech ve zaha toplam maaslari 15 var mi vergi haric
Koşarak fark yaratması için inanılmaz mücadele etmesi lazım. Elmander, Boey gibi.
icardi'nin galatasarayli yaptigi cocuklarin yarisini zaha ve ziyech geri dondurduçocuklar hagiler icardiler mertensler osimhenler sneijderler sayesinde gsli oluyor URFALI!!!