Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4794.webp
Herif 20 olabilir 40 da

çocuklar hagiler icardiler mertensler osimhenler sneijderler sayesinde gsli oluyor URFALI!!!

Marcao gibiler için değil!

Bu urfalı gaye gelmeden önce yıldız tranaferine karşı olduğunu söylemiş
marcao gibi 4 milyonluk topçular doğru transfermiş demiş

şuan tam onun istediğini yaşıyoruz yine

işte bu vasatlığı tercih etti gs !!
Gardi osimhen'i getirmese bu yönetim ayvayı yemişti. Yine yıldız transferi kurtardı yönetimi

bu sangarenin istatistikleri geriden oyun kuran ortasaha istatistigi. defansi zayif, rakip kaleye cok yaklasmayan ama pas ve driblingle orta sahayi yoneten biri herif gibi duruyor.

Lemina bir çok bölgeyi yedekleyebiliyor ama. Son hali de oldukça iyi durumdaydı. Kulübü ve ligi de biliyor. Melovari, rakip ile oynama işi de var. Madden uyguna kapatılabilrcek bir pozisyonda.

Ben her türlü lemina derim devre arası için.

Sorun şu bize yedek lazım değil. Takımda yeterince yedek var bize ilk 11'e adam lazım. 11'e adam alınca eldeki isim yedek olur.

çocuklar hagiler icardiler mertensler osimhenler sneijderler sayesinde gsli oluyor URFALI!!!

Marcao gibiler için değil!

marcao ornegi niye yav. marcao super ligin stoper aliskanligini degistiren devrim bir transfer oldu. anadolu dahil herkesin marcao arayarak gecirdigi yillar izledik.

Sorun şu bize yedek lazım değil. Takımda yeterince yedek var bize ilk 11'e adam lazım. 11'e adam alınca eldeki isim yedek olur.
Lemina yedek olacak demedim zaten. Bir çok pozisyonu yedekleyebiliyor dedim.

Zaten gelirse ya sol stoper olarak, ya da torr-sara-lemina orta sahasının üçüncü parçası olarak as oynayacaktır.

Koşarak fark yaratması için inanılmaz mücadele etmesi lazım. Elmander, Boey gibi.

yayv elmanderle boey topçuoğlu topçu adamlar

elmander epl görmüş adam belli bir kalitesi olan adamdı isveç milli takımında ibrahımın yedeği idi

boey scout transferinin kitabı işte

ucuza anaplan için değil yedek için alınan topçu

scout olacaksada böyle olacak ama senede maximum 1-2 alacaksın ama abaplanın olmayacak

sen ilk 11 ini olmuş topçulardan planlayacaksın yanlarında boey gibilerle serpiştireceksin

zaten olacağı varsa o ilk 11 de yerini bulur

bize ilk 11 e 3 adam lazım direkt şuan

ilk 11 ile yedek kulubesi arası kalite farkımız gs-pendikspor şuan bizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt