Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
Reis sende transfer azgınlığı görüyorumFb 2 stopere 40 nilyon euro bütçe ayırmış. Biz Mika'ya 20+3 verince auvv.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sende transfer azgınlığı görüyorumFb 2 stopere 40 nilyon euro bütçe ayırmış. Biz Mika'ya 20+3 verince auvv.
İsimleri not alalım üstadAdama makatze diyenler transfer gerçekleştikten sonra geriye dönük olarak sutlanir insallah
Onların okadar limiti olduğunu sanmıyorum gerçi limitleri takmiyorlar ama bence stoper alacaklar sonuçta becao ve jayden yazın donecekFb 2 stopere 40 nilyon euro bütçe ayırmış. Biz Mika'ya 20+3 verince auvv.
onun da istatistikleri rezilmiş yaBen Mika'nın olacağını hala sanmıyorum. Gardi bey bize Raspadori'yi çöz.
Bilmiyorum. Bu kadar süre hiç bir yere çıkmamak ve şimdi çıkmak açıklamaları ile öğreniriz. Sezon başındaki tekrar benzer gündemlere gelmeyelim ve takımın moralini bozacak şeyler olmasın yeter.Reisi severim ama fbli ersinle niye yayına çıkıyo ki adam mı kalmadı
En sevdiğimiz gsliler bile fblilerin dibinden ayrılmıyo çıldıracam
İsimleri not alalım üstad
Mutfak robotu muYanık nafi teklif reddedilse kosa kosa tweet atardi bu arada teklifin cevap aldigi falan yok haluk sıktı orada red diye.
Tövbe est.@Erman Türker
@Arif Doğan Karakaya
@Murat Saylak
@Tarık Çetinkaya
@Umut Gül
Forumun ihtiyarlarina soralim
İsimleri not alalım üstad
Miyatze mi gagahhagahahmiyatze 1.75 mis yav
herif cubuk kraker gibi duruyo sahada
Meliksah kral gelse de tier 1 duyumlari alsak
Şu an niye çıkıyoki cidden hiçbir gündem yok kendisiyle ilgiliBilmiyorum. Bu kadar süre hiç bir yere çıkmamak ve şimdi çıkmak açıklamaları ile öğreniriz. Sezon başındaki tekrar benzer gündemlere gelmeyelim ve takımın moralini bozacak şeyler olmasın yeter.