- 3 Haziran 2015
- 56.911
- 66.044
- 4.143
Bu ne demekSkriniar icin durum ortada - Arda ozkurt
space
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne demekSkriniar icin durum ortada - Arda ozkurt
space
Galahaber melik işteSpace yayınını hatırlayan var mı ? Melik god olmuştu herif
Hiç bir fikrimin olmadığı Mika'yı istiyorum çünkü;
1-Okan Buruk istiyor
2-Nafi Alpay rezil olsun
3-Belli ki para çok, varsa harcayalım tutmak daha kötü
Galatasaray devre arasında yeni takviyelerle takımı güçlendirmek istiyorokan hoca mikautadze ile facetime yapmış oyuncu ikna olmaya çok yakın.
Danso, Diego Carlos vb. isimler geçiyor. Danso 18 dedi Seten onu dedikten sonra bir şey bilmediğini düşünmeye başladım çünkü 25 istiyorlar. Seten ağır fanatik bu arada Mikautadze için 20 çok değil mi bu paralar dedikten sonra bunlar çok normal demesi Fb yönetiminin satın aldığı finolardan sanırım kendisi.İsim var mı
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O makattır tanesinde bile yok.Mika transferi ben Avrupa'da kupa istiyorum transferi. Ligde zaten 8 puan öndeyiz. Hoca Avrupa'da ilerlemezse yazın gonderirir bu yonetim

Fenerde Danso yu alacak vizyon yok onlar talişka kovalasın abi. Ayrıca Danso Juve haberleri mevcut.Danso, Diego Carlos vb. isimler geçiyor. Danso 18 dedi Seten onu dedikten sonra bir şey bilmediğini düşünmeye başladım çünkü 25 istiyorlar. Seten ağır fanatik bu arada Mikautadze için 20 çok değil mi bu paralar dedikten sonra bunlar çok normal demesi Fb yönetiminin satın aldığı finolardan sanırım kendisi.
Yok yahu sadece GS transfer haberlerinde çok para diyen yorumcular Fb 2 stopere 40 milyon bütçe ayırdı diyor sonra normal dedikten sonra bir de insan sinirleniyor.Reis sende transfer azgınlığı görüyorum
Mikailtadze yapıldı mı hiçAdama Mikautadze harici her şey dendi lan forumda milyon kombin yapıldı anasını satayım
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fülkurug tam bizim ligin adamı yav. Fenerle adı geçiyordu iyi ki almadılar.Seneye mikanın yanına da füllkrugu alır necati elmander stili akarız
İsterlerse 100 milyon ayırsınlar, kabul eden yok. Kime gitseler red yiyorlar. Akıl sağlığı yerinde olan, potansiyeli olan, amacı top onamak olan herhangi bir futbolcu teklif geldiğinde suratlarına tükürür. Burada şerefsiz basın ve aosyal medya unuttursa da Avrupada ŞİKECİ tanınan bir kulüp bu. Bu andavallar anca yurt içinden bizim almadığımız yada araplardan oyuncu alırlar.Fb 2 stopere 40 milyon euro bütçe ayırmış. Biz Mika'ya 20+3 verince auvv.
Yok onu ilk senden gördümMikailtadze yapıldı mı hiç
Aynısı Osimhen'i alamazsak bizim başımıza gelecek 4 sene sonunda Osimhen'in x2 para harcayıp halen adam gibi forvetimiz olmayacak.bu hirtlar kim min jae’yi sattiktan sonra 50 tane stoper aldi hala 2 tane daha alip 40m harcanacak diyorlar acayip bir manyaklik