Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama Mikautadze harici her şey dendi lan forumda milyon kombin yapıldı anasını satayım

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç bir fikrimin olmadığı Mika'yı istiyorum çünkü;

1-Okan Buruk istiyor
2-Nafi Alpay rezil olsun
3-Belli ki para çok, varsa harcayalım tutmak daha kötü

İsim var mı

Danso, Diego Carlos vb. isimler geçiyor. Danso 18 dedi Seten onu dedikten sonra bir şey bilmediğini düşünmeye başladım çünkü 25 istiyorlar. Seten ağır fanatik bu arada Mikautadze için 20 çok değil mi bu paralar dedikten sonra bunlar çok normal demesi Fb yönetiminin satın aldığı finolardan sanırım kendisi.

Mika transferi ben Avrupa'da kupa istiyorum transferi. Ligde zaten 8 puan öndeyiz. Hoca Avrupa'da ilerlemezse yazın gonderirir bu yonetim
O makattır tanesinde bile yok.
Bak en çok eleştirenlerden biriyim de avrupada kupa gelmedi diye de kimse kimseyi gönderemez hele bizde imkansız.

Adama kafadan sorarlar takımın yarısının alternatifi yok neyin kafasıyla bu bilince eriştik. Bir sara bir osmhenle avrupa kupası mı alınıyormuş.

Son hafta takımda 1 tane kanat kaldı takımda yav :asd:

Danso, Diego Carlos vb. isimler geçiyor. Danso 18 dedi Seten onu dedikten sonra bir şey bilmediğini düşünmeye başladım çünkü 25 istiyorlar. Seten ağır fanatik bu arada Mikautadze için 20 çok değil mi bu paralar dedikten sonra bunlar çok normal demesi Fb yönetiminin satın aldığı finolardan sanırım kendisi.
Fenerde Danso yu alacak vizyon yok onlar talişka kovalasın abi. Ayrıca Danso Juve haberleri mevcut.

Seneye mikanın yanına da füllkrugu alır necati elmander stili akarız

Fb 2 stopere 40 milyon euro bütçe ayırmış. Biz Mika'ya 20+3 verince auvv.
İsterlerse 100 milyon ayırsınlar, kabul eden yok. Kime gitseler red yiyorlar. Akıl sağlığı yerinde olan, potansiyeli olan, amacı top onamak olan herhangi bir futbolcu teklif geldiğinde suratlarına tükürür. Burada şerefsiz basın ve aosyal medya unuttursa da Avrupada ŞİKECİ tanınan bir kulüp bu. Bu andavallar anca yurt içinden bizim almadığımız yada araplardan oyuncu alırlar.

Mika bizi istese 50 kere oyuncu kabul etti diye haber girilirdi.Herif kaç haftadır bizi oyalıyor.

bu hirtlar kim min jae’yi sattiktan sonra 50 tane stoper aldi hala 2 tane daha alip 40m harcanacak diyorlar acayip bir manyaklik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt