Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine de yüklü bonservis vereceğimiz adam bu kadar az oynayan biri olmamalı

direkt çıkıp haldır huldur katkı vermeli takıma.

Bence bu dediğin elbette önemli ve araştırmaya değer ama o kadar da basit karar verilemez. Scouting raporları, detaylı inceleme ve tabi maliyet analizi falan lazım. Sonuçta "Sassaulo'da parlamış, İtalya milli takımına yükselmiş, hala da milli takımın parçası olan, bir dönem geleceğin yıldızı olarak gösterilmiş, ciddi umutlarla 30m civarı rakamlara Napoli'ye transfer edilmiş, yedek kalsa da orada da belli bir performans vermiş, 24 yaşında İtalyan bir oyuncu" profili GS için bence kötü bir profil değil. GS tarafından ikinci şans verilebilecek bir profil bence. Kağıt üstünde Zaniolo'dan bir tık daha az riskli mesela. Yani Napoli'de düzenli oynasa zaten 24 yaşında sana düşmez (Osimhen mevzusunu bir kenara bırakırsak)

Ha ama işte yedek kalma sebebi disiplinsizlikse, takım oyununa uymamaksa, atıyorum prese katılmamak, taktik disipline uymamak, geçimsizlik, tembellik, memleketini özlemek şudur budur gibi sebeplerse ve üstüne senden süper yıldız statüsü ve maaşı falan istiyorsa o zaman kaç tabi...

yerli havuzumuz daraldi gelecege yatirim yapmak lazim hala fatih terim doneminin ekmegini yiyoruz

Aldık birkaç parça işte malum Eyüp, Gökdeniz, Sıraçhan falan ama ne kadar umut veriyorlar tartışılır. Bir tane daha çocuk aldık hatta sanki bu sene, unuttum adını. Bence altyapıdan çıkan veya böyle transfer edilen belli başlı oyuncuları doğru yaşta doğru yerlere kiraya vermek de çok önemli. Efe falan atıyorum kaç senedir kulübede çürüdü gitti. Düzenli oynayabilselerdi belki bazıları gelişirdi, harcanmazlardı bu kadar... Oynamaları kaydıyla maaşını biz verelim oynasınlar ya... Ya da hatta ilk 11 oynadıkça ek para verelim yani gerekirse... Biz en fazla 1 tanesine 2 tanesine süre verebiliriz, o bile kısıtlı süre olur...

Lyon başkanı: Biz Miaukatzeyi 1 milyon euroya yollayabilirmiyiz diye düşünürken bıyıklı bir adam gelip 18 teklif etti, 18 veren 25 de verir diye düşürken bıyıklı amca 25de veririz dedi herşey çılgıncaydı.

Şöyle bir açıklama bekliyorum

Dar alanda top kaptırma makinesine 25 verenlere çok pis söveceğim!

Gssözlük'te Celtic'den Kühn diyorlar.
Kuhn birkaç maç izledim çok güzel topçu. Özellikle leipzig maçını seyrettim adam eksiltmesi , oyun görüşü çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam leipzig altyapısı bir oyuncu. Piyasa değeri de öyle yüksek değildi. Biraz bizim Yunus'a benzer bir oyuncu. Biraz daha teknik diyeyim. Denenebilir. Ha tam aradığımız genç mertens değil.

Lyon başkanı: Biz Miaukatzeyi 1 milyon euroya yollayabilirmiyiz diye düşünürken bıyıklı bir adam gelip 18 teklif etti, 18 veren 25 de verir diye düşürken bıyıklı amca 25de veririz dedi herşey çılgıncaydı.

Şöyle bir açıklama bekliyorum

Dar alanda top kaptırma makinesine 25 verenlere çok pis söveceğim!
Renktaş o paralara iyi bir sol stoper ve on numara alınır. Eğer ki bizim transfer rekorumuz kirilacaksa Saranin üstüne alınan Sara kadar faydalı ve efektif olmalı. Mika için bu paralar bence de çok. Max 14 15

Renktaş o paralara iyi bir sol stoper ve on numara alınır. Eğer ki bizim transfer rekorumuz kirilacaksa Saranin üstüne alınan Sara kadar faydalı ve efektif olmalı. Mika için bu paralar bence de çok. Max 14 15
iki sene once zaniolo ya 15 verildiginde yer yerinden oynadi simdi 15 normal geliyor

Iki sene sonra 20 de baslangic olacak
artik alismak lazim bu paralara
Futbol piyasasinda da bir enflasyon var

14 cok 15 cok bunlar farazi laflar

25 yas alti potansiyelli hic bir oyuncuyu 20 milyon altina 5 buyuk ligten alamazsin

Sen diyorsan sarayi aldik orda championshipten alarak risk aldin

Bu rakamlar normal rakamlar

Kabadayinin tekiydi. Top toplayici cocugu tokatladigi maci herkes bilir mesela. Oldukca hirsli bir elemandi. Teknigi o donemki yerli top tepiciler icin fena degildi ama sanssizligi fener ve trabzonun hep kazandigi sezonlara denk gelmesi oldu. Bir iki sene daha dayansa sampiyonluk yasardi. Sadece bir Turkiye kupasi var sanirim Ozkan Sumer ile yanlis hatirlamiyorsam.

Ilkay'a bak. Her transfer döneminde Galatasaray primi kasıyor büyük Galatasaraylı. Sezon sonu (A)nadolu (A)jansına kadar yolun var kardeş...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eren Elmalı çok yazılmış - hiç hoşuma gitmedi - fenere trabzonda maçı veren adam. Paşa'da fena deiğldi ama TS de baya kötü yav bence. Nadiren iyi oynuyor.

AVL alırsak Sara - Citye 95 M na satılır mı ? (hüngür hüngür gözyaşlarıyla gülerek değil)

Eren Elmalı çok yazılmış - hiç hoşuma gitmedi - fenere trabzonda maçı veren adam. Paşa'da fena deiğldi ama TS de baya kötü yav bence. Nadiren iyi oynuyor.
Ben de hiç beğenmiyorum. Berkan dan daha iyi bir sol bek olabileceğinden emin değilim. 3 lü için de hiç yok abi yok hükmünde. Yerli olması dışında bi esprisi yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de hiç beğenmiyorum. Berkan dan daha iyi bir sol bek olabileceğinden emin değilim. 3 lü için de hiç yok abi yok hükmünde. Yerli olması dışında bi esprisi yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yerli olarak bütçe ayrılacak tek adam süper lig dahilinde Ahmet Kutucu - o da istikrar gösterir mi yoksa bir hava buldu söner mi kumarı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt