Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.264
- 91.150
- 5.093
İkizleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantık dışı bir pazarlıkEren elmalı 3.5 mıo bonservis
+yusuf demir 6 ay kiralik tsye
yine de yüklü bonservis vereceğimiz adam bu kadar az oynayan biri olmamalı
direkt çıkıp haldır huldur katkı vermeli takıma.
yerli havuzumuz daraldi gelecege yatirim yapmak lazim hala fatih terim doneminin ekmegini yiyoruz
Mikautadze'ye Gürcü Umut Bozok diyen çıkmamış hala ilginç.
Kuhn birkaç maç izledim çok güzel topçu. Özellikle leipzig maçını seyrettim adam eksiltmesi , oyun görüşü çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam leipzig altyapısı bir oyuncu. Piyasa değeri de öyle yüksek değildi. Biraz bizim Yunus'a benzer bir oyuncu. Biraz daha teknik diyeyim. Denenebilir. Ha tam aradığımız genç mertens değil.Gssözlük'te Celtic'den Kühn diyorlar.
Renktaş o paralara iyi bir sol stoper ve on numara alınır. Eğer ki bizim transfer rekorumuz kirilacaksa Saranin üstüne alınan Sara kadar faydalı ve efektif olmalı. Mika için bu paralar bence de çok. Max 14 15Lyon başkanı: Biz Miaukatzeyi 1 milyon euroya yollayabilirmiyiz diye düşünürken bıyıklı bir adam gelip 18 teklif etti, 18 veren 25 de verir diye düşürken bıyıklı amca 25de veririz dedi herşey çılgıncaydı.
Şöyle bir açıklama bekliyorum
Dar alanda top kaptırma makinesine 25 verenlere çok pis söveceğim!
iki sene once zaniolo ya 15 verildiginde yer yerinden oynadi simdi 15 normal geliyorRenktaş o paralara iyi bir sol stoper ve on numara alınır. Eğer ki bizim transfer rekorumuz kirilacaksa Saranin üstüne alınan Sara kadar faydalı ve efektif olmalı. Mika için bu paralar bence de çok. Max 14 15
Ömer bayram 2 benceeren çok kötü bir topçu
Gelmesin yaa şu herif
Kabadayinin tekiydi. Top toplayici cocugu tokatladigi maci herkes bilir mesela. Oldukca hirsli bir elemandi. Teknigi o donemki yerli top tepiciler icin fena degildi ama sanssizligi fener ve trabzonun hep kazandigi sezonlara denk gelmesi oldu. Bir iki sene daha dayansa sampiyonluk yasardi. Sadece bir Turkiye kupasi var sanirim Ozkan Sumer ile yanlis hatirlamiyorsam.@Erman Türker
@Arif Doğan Karakaya
@Murat Saylak
@Tarık Çetinkaya
@Umut Gül
Forumun ihtiyarlarina soralim
Ben de hiç beğenmiyorum. Berkan dan daha iyi bir sol bek olabileceğinden emin değilim. 3 lü için de hiç yok abi yok hükmünde. Yerli olması dışında bi esprisi yok.Eren Elmalı çok yazılmış - hiç hoşuma gitmedi - fenere trabzonda maçı veren adam. Paşa'da fena deiğldi ama TS de baya kötü yav bence. Nadiren iyi oynuyor.
yerli olarak bütçe ayrılacak tek adam süper lig dahilinde Ahmet Kutucu - o da istikrar gösterir mi yoksa bir hava buldu söner mi kumarı var.Ben de hiç beğenmiyorum. Berkan dan daha iyi bir sol bek olabileceğinden emin değilim. 3 lü için de hiç yok abi yok hükmünde. Yerli olması dışında bi esprisi yok.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi