Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Skriniarı niye kovalıyoruz3lü falan oynamıyoruz. 3-5-2 için 4 santrafor lazım bizde 2 var
Sağbek niye bakmıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skriniarı niye kovalıyoruz3lü falan oynamıyoruz. 3-5-2 için 4 santrafor lazım bizde 2 var
Jakobs'un yedegi olarak aliniyor iste, onun daha iyisini bulup Jakobs'u yedek yapacak maliyetli transferin zamani suan yeri degil ayrica Jakobs gayet yeterli bir sol bek bizim icin.Takımda yeterince yedek var. Yapılacaksa ilk 11'e transfer yapılması gerekmez mi? Eldekiler yedeğe düşer böylece.
buchi babanın azgınlık seviyesi > oğuzhanın azgınlık seviyesi
Jelert'i gelistirsin once buna kafa yoracagina. Daha Jelert'ten ne olacagini bilmiyoruz.Okan hocam gelistirir belki yerlilerden full +full performans alıyor ona güveniyorum bu transferde erenden daha çok.
Takımda yeterince yedek var. Yapılacaksa ilk 11'e transfer yapılması gerekmez mi? Eldekiler yedeğe düşer böylece.
Planlama hatalıYerli diye aliniyor sonucta yabanci kontenjani kullanamayiz yedek oyuncusu icin.
Yerlileri iyi kullanıyorda yabancılarda tutmadigi herifi hemen sepetliyor yazın o herif bence %90 kiralik gider bir yere jelertin bizde çok sansı oldugunu dusunmuyorum.Jelert'i gelistirsin once buna kafa yoracagina. Daha Jelert'ten ne olacagini bilmiyoruz.
Nasil var yav? Berkan'i isvicre cakisi gibi kullaniyoruz resmen.
Ridvan'in gelmek istedigini biliyor muyuz? Besiktas'in oncelik hakki falan varsa belki olmaz o yuzden.Planlama hatalı
Rıdvan alınsa o 4lü de 5lide oynayabiliyo oyuncu özelinde yeterliliği tartışılırdı ama mantığa otururdu
3lüye geçiyosak eren hiçbir şekilde oturmuyo,skriniar transferi yattı gözüküyo acaba 3lü iptal mi oldu
Bizde bir 20m euro var herkese öneriyoruz.oglum her yerde adimiz geciyor lan![]()
Rıdvan hangi 4’lüde 5’lide oynuyo çok merak ediyorum.Planlama hatalı
Rıdvan alınsa o 4lü de 5lide oynayabiliyo oyuncu özelinde yeterliliği tartışılırdı ama mantığa otururdu
3lüye geçiyosak eren hiçbir şekilde oturmuyo,skriniar transferi yattı gözüküyo acaba 3lü iptal mi oldu
Bu mantıkla TR ligine çok hakim FT’de Sameti Yunanistana aldırdı geçen sene.Gurrpegi, Fransa ligine çok hakim ve Mika'yi çok tutuyor.