Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9a jelert 10a jakobs bilmem kaça kazım,angelino,köhn,aurier ve şimdi de 3-4e eren

Yarın yine okan hocamız napsın elinde bek mi var diyecek ilk avarel kim olacak merakla bekliyorum

Erenden sonra hedef ahmet kutucu olmalı. Şutları bir acayip kesinlikle alınmalı.
Hoca istemese bile alınmalı aynen barış gibi güçlü ve sutlari çok iyi ve fanatik gs li şimdi bakamadım ama vakti olan kutucunun roportajini atsın buraya gs ile ilgili görüşleri, bizim avrupa maçlarını tribünden izleyen bir cocuk

3lü oynamama ihtimalimiz yok

forvet ve stoper kovaladığımız düşünülürse

yasin özcanı alsak daha iyi olmaz mıydı
TR yetişme sol bek bakınca zaten 3 seçenek var Rıdvan, Eren, Yasin Özcan. En iyisi Yasin olurdu sol stoperi de yedeklediği için ama kendisi malum Kasımpaşa'nın oyuncusu yani alma şansın yok 8-10 milyon vermedikçe. Rıdvan desen o da sık sakatlanan bir oyuncu ve 6-7'ler isteniyor. O yüzden rotasyona en makul seçenek Eren kalıyor. Bizim TR'den yetişme yerli de katmamız gerekiyor rotasyona özellikle Avrupa'ya liste verirken eksik veriyoruz. Kaan, Berkan, Günay, Kerem D gibi oyuncular Avrupa listesinde yerli sayılmıyor tam olarak.

Eren Elmali atletik suratli bir bek oyuncusu

Evet yetenegi yok jakobs cokmu yetenekli

Sabri senelerce bek oynadi yetenegi mi vardi

Boey yetenekli diyemi transfer oldu

Bekte ilk oncelik atlet olmasi sonrasi takima yanindaki adamlara hocaya gore degisir

Eren superde oynayabilir cunku bizim oyuna uyuyor bir cok gecis hucumu kesip goze girebilir ki Su anda jakobsta sadece kosup gecis kesiyor

Ertan bu arada yasak, yani bir nevi cezali. Malum Hermoso transferinden dolayi. Lutfen tier listesine goz atip oyle paylasin haberleri/tweetleri. Sonra bosuna ceza yemeyin. Buyuk ihtimal yaz donemi Ertan'i yine listeye dahil ederiz.

Sen Eren kazmasinin ilk 11 icin mi alindigini dusunuyorsun? Ya da soyle diyelim: Ilk 11'de oynayacak kalitede mi goruyorsun?
Görmüyorum 3lüye dönüyosak bu kimin rotasyonuna girecek onu bulmaya çalışıyorum

4lü devam ederiz solda jakobs oynar bu da yedeği olur durum anlaşılır da 3lüde hem jakobs hem bu boşa düşüyo stoper oynamışlıkları yok wing de oynayamazlar hücumları kısıtlı

Zaten o ihtimal karsiliginda bu transfer yapiliyor yoksa Eren bildigin kazma. Hizi disinda defans yapmasini bile bilmiyor.
Okan hocam gelistirir belki yerlilerden full +full performans alıyor ona güveniyorum bu transferde erenden daha çok.

Galatasarayımızın 2025 Ocak ayındaki ilk transferi eren fking elmalı

Görmüyorum 3lüye dönüyosak bu kimin rotasyonuna girecek onu bulmaya çalışıyorum

4lü devam ederiz solda jakobs oynar bu da yedeği olur durum anlaşılır da 3lüde hem jakobs hem bu boşa düşüyo stoper oynamışlıkları yok wing de oynayamazlar hücumları kısıtlı
Yerli diye aliniyor sonucta yabanci kontenjani kullanamayiz yedek oyuncusu icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt