Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.530
- 13.741
- 1.998
3lü falan oynamıyoruz. 3-5-2 için 4 santrafor lazım bizde 2 var3lüye geçiyosak eren nerde oynayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lü falan oynamıyoruz. 3-5-2 için 4 santrafor lazım bizde 2 var3lüye geçiyosak eren nerde oynayacak
Ben sana bir şey diyim mi, jakobs yakında sakatlanır eren 11 oynarSen Eren kazmasinin ilk 11 icin mi alindigini dusunuyorsun? Ya da soyle diyelim: Ilk 11'de oynayacak kalitede mi goruyorsun?
Samiyenhaber ve Haluk'un Tier 1-2 yazıldığı liste pek ciddi hazırlanmamış gibi.Bu romaya giden stoperden sonra yasaklanmıştı.
Hoca istemese bile alınmalı aynen barış gibi güçlü ve sutlari çok iyi ve fanatik gs li şimdi bakamadım ama vakti olan kutucunun roportajini atsın buraya gs ile ilgili görüşleri, bizim avrupa maçlarını tribünden izleyen bir cocukErenden sonra hedef ahmet kutucu olmalı. Şutları bir acayip kesinlikle alınmalı.
Zaten o ihtimal karsiliginda bu transfer yapiliyor yoksa Eren bildigin kazma. Hizi disinda defans yapmasini bile bilmiyor.Ben sana bir şey diyim mi, jakobs yakında sakatlanır eren 11 oynar
TR yetişme sol bek bakınca zaten 3 seçenek var Rıdvan, Eren, Yasin Özcan. En iyisi Yasin olurdu sol stoperi de yedeklediği için ama kendisi malum Kasımpaşa'nın oyuncusu yani alma şansın yok 8-10 milyon vermedikçe. Rıdvan desen o da sık sakatlanan bir oyuncu ve 6-7'ler isteniyor. O yüzden rotasyona en makul seçenek Eren kalıyor. Bizim TR'den yetişme yerli de katmamız gerekiyor rotasyona özellikle Avrupa'ya liste verirken eksik veriyoruz. Kaan, Berkan, Günay, Kerem D gibi oyuncular Avrupa listesinde yerli sayılmıyor tam olarak.yasin özcanı alsak daha iyi olmaz mıydı
Görmüyorum 3lüye dönüyosak bu kimin rotasyonuna girecek onu bulmaya çalışıyorumSen Eren kazmasinin ilk 11 icin mi alindigini dusunuyorsun? Ya da soyle diyelim: Ilk 11'de oynayacak kalitede mi goruyorsun?
Okan hocam gelistirir belki yerlilerden full +full performans alıyor ona güveniyorum bu transferde erenden daha çok.Zaten o ihtimal karsiliginda bu transfer yapiliyor yoksa Eren bildigin kazma. Hizi disinda defans yapmasini bile bilmiyor.
Sen Eren kazmasinin ilk 11 icin mi alindigini dusunuyorsun? Ya da soyle diyelim: Ilk 11'de oynayacak kalitede mi goruyorsun?
Yerli diye aliniyor sonucta yabanci kontenjani kullanamayiz yedek oyuncusu icin.Görmüyorum 3lüye dönüyosak bu kimin rotasyonuna girecek onu bulmaya çalışıyorum
4lü devam ederiz solda jakobs oynar bu da yedeği olur durum anlaşılır da 3lüde hem jakobs hem bu boşa düşüyo stoper oynamışlıkları yok wing de oynayamazlar hücumları kısıtlı