Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.137
- 25.471
- 3.183
Eren'i Avrupa listesine yazmayız heralde. Sallai ve Eren desek zaten 1 hak kalıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baturinaya istenilen para verilmesi için hırvat liginde 13 gol 20 asist yapmalıTaş gibi topçu valla beni çok şaşırttın tuna her izlediğimde hayran kaldım çocuğa
Fbyi bekliyordu o daO degilde ifb murinyo yerine sergio conceição alsaymis, duruklar baya fark edermis.
Fiyattan bağımsız söyledim yav 10 flan verilse bir şey demem de 20 civarı bence de çok fazlaBaturinaya istenilen para verilmesi için hırvat liginde 13 gol 20 asist yapmalı
Jakobs sakatlandığı an elde ikinci bir sol bek yok. Sıfır. Hiç yok.Yahu renktaşlar sadece merak ediyorum. Yönetimin eren transferini anlayan var mı? Ne amaçla yapıldığı hakkında bilgi sahibi olan ? Benim futbol anlayışıma göre eren yetersiz değil aşırı yetersiz. Her yeri kademe hatası. 3.5 milyon her kuruşuna yazık. Eskiden menerli falan onlar için diyecek bir şey bulamıyorum. Profesyonel ise takımı oynadığı takımdır. Nerden tutsam elimde kalıyor. Dipnot eleştirim futboluna. Kişiliği iyi diye biliyorum.
10 falan çok muçi 2 bu cocuk. Kimse almıyor 23 yaşına geldiFiyattan bağımsız söyledim yav 10 flan verilse bir şey demem de 20 civarı bence de çok fazla
Eğer mika dedikleri gibi çok iyi topçuysa. 3 tane meybuz yerine 1 magnum almayı tercih ederim. Meybuz almaya alışırsak 2021 kadrosuna döneriz yineMikautadzeye 20+ vermek yerine
Ahmetcan kaplan 5m
Ahmet kutucu 6m
Aral şimşir 6m
Vermeye ok musunuz?
Anladm dostum iyi yedek. Muhtemelen yerli olmasa yönelinmezdiJakobs sakatlandığı an elde ikinci bir sol bek yok. Sıfır. Hiç yok.
O yüzden ligde Eren Elmalı iyi bir rotasyon oyuncusu olur. İdeal 11 oyuncusu olmasına gerek yok zaten. Orayı yedeklesin yeter.
10 normal bence şampiyonlar Ligi'nde oynadı milli takımda oynuyor. Bizim ligde bile sıradan bi adam için 4-5 istiyorlar.10 falan çok muçi 2 bu cocuk. Kimse almıyor 23 yaşına geldi
Kutucu ve aral meybuz değil kornet bence. Tabi magnum değilEğer mika dedikleri gibi çok iyi topçuysa. 3 tane meybuz yerine 1 magnum almayı tercih ederim. Meybuz almaya alışırsak 2021 kadrosuna döneriz yine
Mikautadzeye 20+ vermek yerine
Ahmetcan kaplan 5m
Ahmet kutucu 6m
Aral şimşir 6m
Vermeye ok musunuz?
Bizim kadro çok zayıf en az 4-5 nokta transfer lazım