Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren'i Avrupa listesine yazmayız heralde. Sallai ve Eren desek zaten 1 hak kalıyor.

Mika pahalı gelince yönetim Raspadori ya da Dybala’ya yönelelim demiş.

Bir kısım da Güney Amerika ya da İspanya’daki bir oyuncuya yönelelim diyormuş.

Okan Hoca yeterki birini alın demiş

O degilde ifb murinyo yerine sergio conceição alsaymis, duruklar baya fark edermis.

Yahu renktaşlar sadece merak ediyorum. Yönetimin eren transferini anlayan var mı? Ne amaçla yapıldığı hakkında bilgi sahibi olan ? Benim futbol anlayışıma göre eren yetersiz değil aşırı yetersiz. Her yeri kademe hatası. 3.5 milyon her kuruşuna yazık. Eskiden menerli falan onlar için diyecek bir şey bulamıyorum. Profesyonel ise takımı oynadığı takımdır. Nerden tutsam elimde kalıyor. Dipnot eleştirim futboluna. Kişiliği iyi diye biliyorum.

Yahu renktaşlar sadece merak ediyorum. Yönetimin eren transferini anlayan var mı? Ne amaçla yapıldığı hakkında bilgi sahibi olan ? Benim futbol anlayışıma göre eren yetersiz değil aşırı yetersiz. Her yeri kademe hatası. 3.5 milyon her kuruşuna yazık. Eskiden menerli falan onlar için diyecek bir şey bulamıyorum. Profesyonel ise takımı oynadığı takımdır. Nerden tutsam elimde kalıyor. Dipnot eleştirim futboluna. Kişiliği iyi diye biliyorum.
Jakobs sakatlandığı an elde ikinci bir sol bek yok. Sıfır. Hiç yok.

O yüzden ligde Eren Elmalı iyi bir rotasyon oyuncusu olur. İdeal 11 oyuncusu olmasına gerek yok zaten. Orayı yedeklesin yeter.

Mikautadzeye 20+ vermek yerine

Ahmetcan kaplan 5m
Ahmet kutucu 6m
Aral şimşir 6m

Vermeye ok musunuz?
Eğer mika dedikleri gibi çok iyi topçuysa. 3 tane meybuz yerine 1 magnum almayı tercih ederim. Meybuz almaya alışırsak 2021 kadrosuna döneriz yine

Jakobs sakatlandığı an elde ikinci bir sol bek yok. Sıfır. Hiç yok.

O yüzden ligde Eren Elmalı iyi bir rotasyon oyuncusu olur. İdeal 11 oyuncusu olmasına gerek yok zaten. Orayı yedeklesin yeter.
Anladm dostum iyi yedek. Muhtemelen yerli olmasa yönelinmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt