Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
sergen fbye gidecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şekilde 10-15 bandını geçmemek gerekir bu herif için18 maçda 1 asist yapmış ofans topçusuna 21 milyon euro!!!!
Allahım nolur olmasın bu ya
bu herifden feci negatif enerji alıyorum
Atletik stoperler dağılınca çok fecaat görüntüler çıkıyor ortaya ya dünkü davinson örneği mesela daha dengeli profil lazımbu danso denilen herifte ağır lyundima vibe var inş almayız
18+6+3 gibi bir teklifle kimi alabiliriz diye uğraşıyoz bence
Çıkanlar içinde en net adam Millot gibi ama o da imkansız duruyor
Bence bu paraları harcayacaksak çok net heriflere vermemiz lazım ha bende o isim var mı maalesef yok. Geçen izlediğim Kendry Paez'i çok beğendim ama onu da Chelsea çoktan almış
Millet benzer maliyetlere Ekitike, Greenwood, A.Nusa gibi topçular düşürüyor -- bunların hepsi bizim oyuna uygun fişek gibi yatırımlık hücumcular
Bro niye 13 yav.Gordugum en arızalı ikinci adamsin olm.![]()
Arsenal zamanı çok beğenmiyodumNketiahyı sewer misin
Ben Nico Paz’ı beğendim ama Real’in geri çekme opsiyonu varmış. Ekitike keşke bu dönem fırsat olsaydı. Kalimuendo ve Gouri’ye bakalım diyeceğim ama alabilir miyiz bilmemekle çok da içime sinmezler. Oynatmasalar PSG’deki Koreliyi falan beğeniyordum da ilginç şekilde süre veriyorlar18+6+3 gibi bir teklifle kimi alabiliriz diye uğraşıyoz bence
Çıkanlar içinde en net adam Millot gibi ama o da imkansız duruyor
Bence bu paraları harcayacaksak çok net heriflere vermemiz lazım ha bende o isim var mı maalesef yok. Geçen izlediğim Kendry Paez'i çok beğendim ama onu da Chelsea çoktan almış
Millet benzer maliyetlere Ekitike, Greenwood, A.Nusa gibi topçular düşürüyor -- bunların hepsi bizim oyuna uygun fişek gibi yatırımlık hücumcular
Ligin ilk devresi haftaya bitiyor yalnızBro niye 13 yav.
Ligin ilk devresi 10gün önce bitmiş.
Tüm avrupa 5gibi başlıyor, sürekli farklı olma çabası niye. O zaman ya 10 gün önce ara vermeyecektin.
Verdiysen tüm avrupa gibi ay başında transferi de başlatacaksın.
Fikir babası boynuzlu logo değilsen neyim
Bence de. Sara'yı almadan önce de Wendell vs. alamadık daha iyisini bulduk. 20 kağıt verdikten sonra daha atletik, fizikli, yırtıcı biri bulunurBenim anlamadığım neden yer yüzünde tek oyuncu mika imiş gibi çılgınlarca peşinden koşuyoruz yahu
Bence de. Sara'yı almadan önce de Wendell vs. alamadık daha iyisini bulduk. 20 kağıt verdikten sonra daha atletik, fizikli, yırtıcı biri bulunurd
Arsenaldeyken fena değildi ama cp de hiç oynamıyor o herif ben transfer oldugunda iyi transfer demistim cp icin yav. Ezeden falan mı oturu sure bulamıyor heisNketiahyı sewer misin
Fiziki olarak noel gerekçesiyle ara verildi ve bitti. Eklemlendirilmiş bir ikinci devre yaşayacağız.Ligin ilk devresi haftaya bitiyor yalnız
Osimhen yanında nasıl olur acaba?
@Hasan Çam in dedigi gibi avrupadan 1 hafta geç bitirmek içindir kesin yavBro niye 13 yav.
Ligin ilk devresi 10gün önce bitmiş.
Tüm avrupa 5gibi başlıyor, sürekli farklı olma çabası niye. O zaman ya 10 gün önce ara vermeyecektin.
Verdiysen tüm avrupa gibi ay başında transferi de başlatacaksın.
Fikir babası boynuzlu logo değilsen neyim
Nico Paz'ı çok istiyodum ben de yazın. Real Madrid, Barcelona, City, Chelsea, Arsenal, Juventus, Inter bu gibi çok iyi ve geniş altyapıları olan kulüplerden geri alma opsiyonuyla topçu almak çok mantıklı bence. Böyle şeyleri daha sık göreceğiz kiralık limitlerinden dolayı bundan sonra. Biz de Anadolu'da böyle yapmalıyız, kiralık verince oynatmıyolar ama kendi malları olsa oynatırlar çok iyi çıkarsa da biz geri alırız işteBen Nico Paz’ı beğendim ama Real’in geri çekme opsiyonu varmış. Ekitike keşke bu dönem fırsat olsaydı. Kalimuendo ve Gouri’ye bakalım diyeceğim ama alabilir miyiz bilmemekle çok da içime sinmezler. Oynatmasalar PSG’deki Koreliyi falan beğeniyordum da ilginç şekilde süre veriyorlar
Arsenaldeyken fena değildi ama cp de hiç oynamıyor o herif ben transfer oldugunda iyi transfer demistim cp icin yav. Ezeden falan mı oturu sure bulamıyor heis