Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.770
- 14.640
- 2.623
2-3. alternatif olsun yeter ki hayırlısı olsun Sara’da olduğu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek icin yine jakobs varda sag bek ilk alinmasi gereken pozisyon benceBana kalsa ben bu takima ilk önce sag ve sol bek alirim. Sonra orta sahaya bir alternatif getirip hücuma allrounder ekleyip gecerim. Nelsson'a transfer teklifi gelmezse stoper almam. Elimizdeki adam Nelsson, öyle herhangi bir oyuncu degil. 8-10 civari bonservis kazanacak sekilde teklif gelirse hemen yollamakta fayda var ama. Sag ve sol bek almazsak hata yapariz.
Osimhen niye bir anda +35 yaş oldu
Skriniar'ı alırız büyük ihtimalle biz yav
Skriniar'ı alırız büyük ihtimalle biz yav
Biz önce deplasmanda Malmö'yü falan filan yenelim Kemal'im de Psg'ye daha sonra sıra gelirSu PSG ye kaç tane sallarız muradim sence
Olası Liverpool mağlubiyetinde hedef şaşırtmak için zemin hazırlıyoryarım sezon 5 milyon ne yav kalsın, üstelik ne vereceği bile belli değil
Formsuz olmasa alamayız.Nelsson gidecek büyük ihtimalle devre arasında da başka 1 oyuncu alamayız bence..yarım sezon 5 milyon ne yav kalsın, üstelik ne vereceği bile belli değil
Bünyeye anlık Serdar Aziz özlemi çöktü
Bünyeye anlık Serdar Aziz özlemi çöktü
Statta canlı izlediğim topculari ayri seviyorum. 17/18 sezonu düzenli olarak stattaydim. Hayatımın en güzel yillariydi. Öğrenciyim gencim saçlar duruyor hala yanımda hatun sjsjsjsjsjs
Yanında kadın olmaması değişmemiş ama heaaaaStatta canlı izlediğim topculari ayri seviyorum. 17/18 sezonu düzenli olarak stattaydim. Hayatımın en güzel yillariydi. Öğrenciyim gencim saçlar duruyor hala yanımda hatun sjsjsjsjsjs
Ekli dosyayı görüntüle 273821
Şu istatistiklere baksana abdulkerimin primeindan bile iyi
Bu hayattaki en güzel şeylerYanında kadın olmaması değişmemiş ama heaaaa![]()