Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Totalde mi bonservis + maaş en az 50 vardır ya
Bonservis bedeli 5 milyon euro deniliyor ama sanirim once kiralik falan gelecekmis diyorlar. Anlamadim orasini ben.

Maasi zaten haberlerde 7.5 diye geciyor ama Hasan'la yukarida yazistik, en az 10 verirler senelik.

Bence net en az 10 alacaktir. Haberlerde 7.5 diye geciyor o yuzden ama facia bir sozlesme. Bu yasta yillardir Avrupa'dan uzak bir oyuncuya verilen paralara yazik. Beter olsunlar :p
Talisca'ya bu paraları vereceklerine neden Dybala'ya gitmediler acaba?

Bonservis bedeli 5 milyon euro deniliyor ama sanirim once kiralik falan gelecekmis diyorlar. Anlamadim orasini ben.

Maasi zaten haberlerde 7.5 diye geciyor ama Hasan'la yukarida yazistik, en az 10 verirler senelik.
Talisca’nın Al Nassr’den garanti 15 milyon €‘su var 1,5 sene için. 1,5 15 alır. Sonraki 2 sene için 15’e ok olur. 3,5 sene 30 alır.

Kiralık+ zorunlu satın alma ile alırlar. Yarım sene için 4-5 verirler kalan 2 milyonu Nasr öder. Seneye bonservisini alıp 3 yıllık sözleşmeyi bağlarlar bu şekil olur herhalde.

Gerekli yerlere gerekli transferleri bu ara dönemde yapabilecek miyiz?

Mevcut halleriyle Talisca ve Dybala gibi oyuncuların tamamı taraftarın gazını popülist hamlelerle alıp kulübü inanılmaz bir finansal yükün içine sokmak içindir. Böyle adamlardan hayır gelmez. Sağlıklı bir takım yapısı için hız, oyun zekası, liderlik becerileri ve bireysel kalite balansını doğru ayarlamak gerekiyor. Bizim derbi kadrolarıyla fener'in bize karşı oynattığı adamlara bakın, pace olmadığı için yolunmuş tavuk gibi kaldılar bizim iyi hazırlandığımız maçlara.

Mevcut halleriyle Talisca ve Dybala gibi oyuncuların tamamı taraftarın gazını popülist hamlelerle alıp kulübü inanılmaz bir finansal yükün içine sokmak içindir. Böyle adamlardan hayır gelmez. Sağlıklı bir takım yapısı için hız, oyun zekası, liderlik becerileri ve bireysel kalite balansını doğru ayarlamak gerekiyor. Bizim derbi kadrolarıyla fener'in bize karşı oynattığı adamlara bakın, pace olmadığı için yolunmuş tavuk gibi kaldılar bizim iyi hazırlandığımız maçlara.
Dybala için tam olarak bunu söyleyemem bana göre Talisca'dan daha farklı onun durumu.

Doğru duvar yıkılmaz. Dursun Özbek ve Okan Buruk dimdik ayakta durduğu sürece karşıdakilerin bir önemi yok. Devre arasında Cenk Ergün gibi adamlara bulaşmadığımız sürece doğru isimleri bulacağımızdan eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt