Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.085
- 3.279
- 1.148
dogru lokasyonda only kuzu doner de muthis bir sey. azcik daha pahali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon 100 bin euroya almışlar 12milyon euro yazıyor.Arayınca azerbaycan liginden bile buluyorlar herifler.Khusanov'u şimdi de Madrid ve City istiyormuş. Araya girip kapmak lazım![]()
En son 40 milyondu.Geçen sezon 100 bin euroya almışlar 12milyon euro yazıyor.Arayınca azerbaycan liginden bile buluyorlar herifler.
Bayramoğlu hepsinden iyi. Ağababanın merkezi bizim burada rahat 3-4 senedir gitmiyorum, etrafta ondan daha iyi yapan ufak dükkanlar var
Baya iyi görünüyor, fizik vesairede oturmuş hemen alınmalı
Bunlara sert tepki vermeliyiz, bizim camia ne zaman bunları ezip geçecek merak ediyorum
Sözde solcu özde sermayenin köpeği, bu günkü halin en büyük paydaşlarından biri olan, Atatürk adını kullanıp para kazanmaya çalışan şahsiyetsizler.
Kesinlikle öyle yunus bambaşka bişey dönüştü nazar değmesinBu sene de ciddi fark yaratmadi osimhen belli maclar haric beklentinin cok altinda. Asıl olay yunus
Mikautadze ve Skriniar'a olan ilginin kolpa oldugunu dusunmuyorum. Herkes yazdi cunku.Abi daha transfer dönemi bile açılmadı gelen haberlerin hepsi kolpadır muhtemelen
Maç sonraları salonda çalışıyor hep. Rutini bu bence. Yoksa sakatlanıyordurOsimhen yine mi sakatlandı