- 3 Haziran 2015
- 56.901
- 66.035
- 4.143
Son dakika
Levent Kolpgün isyan etti
Levent Kolpgün isyan etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
esimle gidiyom
Bende terimle ilgili capslere takığımTransfer Nöbeti başlıklarında "GROK" yasaklansın. Ciddi bir yazı yazacağım niyeti ile giriyorum Dursun başkanın garip grup çizimlerini görünce yazasaım gelmiyor.
Donerci celal ustada iyidiragbaba hastasiyim nezaman istanbula gitsem mutlaka 3-4 kere ugrarim
Transfer Nöbeti başlıklarında "GROK" yasaklansın. Ciddi bir yazı yazacağım niyeti ile giriyorum Dursun başkanın garip grup çizimlerini görünce yazasaım gelmiyor.
Bende terimle ilgili capslere takığım
En çok eleştiren benim ama eleştiri başka şey alay edip makara malzemesi haline getirmek başka şey
Abi işte sıkıntı şurada ön tarafımızda bir şekilde skoru buluyoruz ama arka bölgeler hep devşirme oyunculardan kurulu çok pozisyon veriyoruz yaKaan Ayhan orada oynadiginda iyi oynamisti. Bence acil durumda onu dusunuyor. Sag beke de Jelert'i koyar veya Sallai'yi belki.
Bunlara sert tepki vermeliyiz, bizim camia ne zaman bunları ezip geçecek merak ediyorum
Başlık var Hayri reis yav. Grok başlığında eğlenelim ama nöbete atınca görünce kahkaha atıyorum sonrabu tip sudan ve gerçek dışı bahanelerle insanların 300 msjda 1 yaptıkları eğlencelerni engellemeye kalkışmayalım lütfen