Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_7466.webp

Bir tane twitter hesabı vardı. Kimdi o? Kulis bilgisi veriyordu. Eflâtun muydu? Öyle bir şeydi

sen hocadan nefret ettiğin için abartılı mimik ve söylemleri sana eğlenceli yerine irite edici geldiğinden ordaki humor sana difüze etmiyodur
Kısa videoları falan komik onlar zaten kullanılır benim dediğim alçaltıcı şeyler,üzerinden ne kadar makara dönerse o kadar itibar kaybeder

Bundan 10 sene evvel insanların kafasındaki sinan enginle şimdiki aynı değil,sosyal medyada makarası yapıla yapıla,videoları kullanıla kullanıla,kendisiyle dalga geçile geçile adam şimdi zihinlerde komedi unsuru olarak canlanıyo

Ft yi sevmesem de alçaltılması doğru değil ele ayağa düşürülmemeli,kolayca makara yapılmamalı,komik olması ya da olmaması önemli değil

Makat transfer edilecekti madem, dübür niye gönderildi?

Metin Cenk Hatipoğlu kardeşim, ben tatilde takılırken ve 12 13 senedir tek bir duyum vs vermemişken bana niye yükseldin canım benim?

bu arada eşref başkan da seçilse hesap kapanmayacaktı, üzgünüm seni beklentiye koyduğum için...

Kısa videoları falan komik onlar zaten kullanılır benim dediğim alçaltıcı şeyler,üzerinden ne kadar makara dönerse o kadar itibar kaybeder

Bundan 10 sene evvel insanların kafasındaki sinan enginle şimdiki aynı değil,sosyal medyada makarası yapıla yapıla,videoları kullanıla kullanıla,kendisiyle dalga geçile geçile adam şimdi zihinlerde komedi unsuru olarak canlanıyo

Ft yi sevmesem de alçaltılması doğru değil ele ayağa düşürülmemeli,kolayca makara yapılmamalı,komik olması ya da olmaması önemli değil
Sinan zaten bir komedi unsuru yav başka ne olacakti ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt