Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.489
- 11.996
- 1.418
Kronigi cakacaklar fenere
Gercekten cok ugrasiyorlarmi bu adamlari bulmak icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Booooom.Doğalgaz firmasıyla 3 yıllık sözleşme imzalamış
18 kök bonservis +2 ek zam +2 Refah payıBu nasıl teklif yaw 18+2+2
Bunlara sert tepki vermeliyiz, bizim camia ne zaman bunları ezip geçecek merak ediyorum
Bu halktv ve sözcü tv yalı çocuğunun kuklası oldu iyice, rezilliğe bak. A haberden farkları yok
Tansel'in dediği Mika'dir
23 milyon iyi para
Kısa videoları falan komik onlar zaten kullanılır benim dediğim alçaltıcı şeyler,üzerinden ne kadar makara dönerse o kadar itibar kaybedersen hocadan nefret ettiğin için abartılı mimik ve söylemleri sana eğlenceli yerine irite edici geldiğinden ordaki humor sana difüze etmiyodur
Kolpa değildir tabi ama transferi daha dönem başlamadan bitirecek seviyeye gelmemizi beklemiyorum yine sonlara doğru biter bitecekseMikautadze ve Skriniar'a olan ilginin kolpa oldugunu dusunmuyorum. Herkes yazdi cunku.
Sinan zaten bir komedi unsuru yav başka ne olacakti kiKısa videoları falan komik onlar zaten kullanılır benim dediğim alçaltıcı şeyler,üzerinden ne kadar makara dönerse o kadar itibar kaybeder
Bundan 10 sene evvel insanların kafasındaki sinan enginle şimdiki aynı değil,sosyal medyada makarası yapıla yapıla,videoları kullanıla kullanıla,kendisiyle dalga geçile geçile adam şimdi zihinlerde komedi unsuru olarak canlanıyo
Ft yi sevmesem de alçaltılması doğru değil ele ayağa düşürülmemeli,kolayca makara yapılmamalı,komik olması ya da olmaması önemli değil