Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti başlıklarında "GROK" yasaklansın. Ciddi bir yazı yazacağım niyeti ile giriyorum Dursun başkanın garip grup çizimlerini görünce yazasaım gelmiyor.
Bende terimle ilgili capslere takığım

En çok eleştiren benim ama eleştiri başka şey alay edip makara malzemesi haline getirmek başka şey

Göreceksiniz transfer falan olmayacak olanda Aurier tarzı olur

Bu mesajim niye duzenlendi cok merak ediyom: biraz kufur yiyim gundem olayim çabasi?!

Transfer Nöbeti başlıklarında "GROK" yasaklansın. Ciddi bir yazı yazacağım niyeti ile giriyorum Dursun başkanın garip grup çizimlerini görünce yazasaım gelmiyor.

bu tip sudan ve gerçek dışı bahanelerle insanların 300 msjda 1 yaptıkları eğlencelerni engellemeye kalkışmayalım lütfen

Bende terimle ilgili capslere takığım

En çok eleştiren benim ama eleştiri başka şey alay edip makara malzemesi haline getirmek başka şey

sen hocadan nefret ettiğin için abartılı mimik ve söylemleri sana eğlenceli yerine irite edici geldiğinden ordaki humor sana difüze etmiyodur

20 tane muhabir var hepsi mi yalancı olur ya

Olum yalan yazıp o etkileşimden para kazanıyosunuz nasıl kursağınızdan geçiyor o haram lokmalar hiç mi utanma yok lan sizde

Taliska ifbye gidecek diyen ilk adamlardan, sevmem bu kele ama belki bildigi sey vardir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu tip sudan ve gerçek dışı bahanelerle insanların 300 msjda 1 yaptıkları eğlencelerni engellemeye kalkışmayalım lütfen
Başlık var Hayri reis yav. Grok başlığında eğlenelim ama nöbete atınca görünce kahkaha atıyorum sonra :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt