Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Bize düsmez rtasBu rakamlara çıktığımızı sanmıyorum. Bir an için kolpzat doğru söylüyorsa bu rakamlara Enzo Millot'un kulübünü ikna etmeye çalışmak daha mantıklı olmaz mı>>>>>>>?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize düsmez rtasBu rakamlara çıktığımızı sanmıyorum. Bir an için kolpzat doğru söylüyorsa bu rakamlara Enzo Millot'un kulübünü ikna etmeye çalışmak daha mantıklı olmaz mı>>>>>>>?
Bence mikadan daha iyi topçu herif yılan gibi tempo üst düzeyde mika ne verecek belli değil malen elit seviyeye çıkmış bir isim Hollanda mt oyuncusu bu işlerde pasaportta önemliDortmund taraftari begenmiyor, takim oyuncusu degilmis bencil takiliyo vs diyorlar satmaya razilar
Aston villa ile anlasmis, kulübler arasinda pazarliklar sürüyor, 25-30 arasi biter gibi
GalibaEren mi geliyo şimdi
Bunu kim diyor. 25 yaşındaki osimhen geliyor Türkiyeye de kendisini bozan neymiş.Enzo'da sıkıntı kulübü değil oyuncu. Bu yaşta gelmek istemiyor turkiye'ye doğal olarak.
Kim demiş cnmGaliba
Hatırlatma…Metin Cenk Hatipoğlu kardeşim, ben tatilde takılırken ve 12 13 senedir tek bir duyum vs vermemişken bana niye yükseldin canım benim?
bu arada eşref başkan da seçilse hesap kapanmayacaktı, üzgünüm seni beklentiye koyduğum için...
Yaw allah askina sen gelir miydinBunu kim diyor. 25 yaşındaki osimhen geliyor Türkiyeye de kendisini bozan neymiş.

RodopKim demiş cnm
Bunlara sert tepki vermeliyiz, bizim camia ne zaman bunları ezip geçecek merak ediyorum
uğurun piçleri iş başında.
Bu yılanın üzerine oynamak gerekiyor kulüp olarak
Eren kimEren mi geliyo şimdi
Muhtemelen son teklifimiz zaten23m + 2m teklif de reddiliyorsa kalsin