Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay mertensin yaptığı şok pressleri yapamaz mecbur geride oynatmak zorunda kalırız. Asla ikamesi olamaz.
İlkay bizim takımda sara'nın ikamesi de asla olamaz. İlla birinin yerine oynatacaksak mecbur mertens yerine oynatıp farklı bir yapı da oynarız, onu diyorum. Yoksa mertensin yaptıklarını yapar demedim zaten

Gürcü beni biraz korkutuyor.

images-18.webp

muslera bas git sovdurmeden

Evet, bugün kimleri almadık?

İlkay bizim takımda sara'nın ikamesi de asla olamaz. İlla birinin yerine oynatacaksak mecbur mertens yerine oynatıp farklı bir yapı da oynarız, onu diyorum. Yoksa mertensin yaptıklarını yapar demedim zaten
İlkay ihtiyacımız olmadığı anlamı taşıyor bu.

Yallah arabistana diyelim kendisine

Aynı durum dünyada kıtlık çekilen bölge olan sol koridor oyuncusu olan Zalewski için de geçerli. Bu herife bildiğin bizim teklifi ya kabul edersin ya kadro dışı kalırsın denildi, kabul etmediği gün de kadro dışı kaldı.

Napoli ş.liginde oynuyor en fazla 1 ay kadro dışı kalırdı sonra bir şekilde orta yol bulurdu. 6 ay sonra kadro dışı kalmış bir futbolcu olarak belki 40 milyonlara Manu gibi bir kulübe imza atacaktı.
Burada ikili ilişkiler önemli diyorum.

Adama dersin ki biz kulübünle anlaşalım gel 6 ay sonra istediğin kulübe gidebilirsin. Kupayı almak istiyoruz bunun için 3 takviye yapacağız.

Avrupa arenasından 2 hafta sonra elenecek bir kulüpte oynuyor şuan. Ligde de 10.lar görende zanneder ek ki avrupayı sallıyor herif. Tek başına takımını iki platformda da zirveye oynatıyor da avrupanın gözü üzerinde.

Tüm kulüpler yazın 18 milyonluk serbest kalmasını bekliyor ve yine iddia ediyorum Aston villa tarzı bir takım harici üst seviye takımlarına gidebileceğini sanmıyorum. Belki Dortmund falan öder oraya geçer.

Bazı şeyleri gözümüzde büyütüyoruz bence.
Osimhen ile zalewski'nin kariyerleri ve sözleşme durumları farklı. Osimhen şuan Dünya'daki en iyi top 5 forvetten biri 6 ay bile futbol oynamazsa kendi kariyerinde ciddi düşüş yaşatır ve almak istediği maasi lille'de ki seviyesine düşme riski vardi. O da bize gelip hem dünya basınında haber olmasını sağladı hem bizim avrupa maçlarında kendini gösterme fırsatına kavuştu. Bizde ki en iyi maçı da tottenham maçı tam onun vitrine çıkıp kendini göstereceği maçta şov yaptı. Lig maçlarında ben yüzde yüzüyle oynadığını düşünmüyorum mesela tottenham maçında ki oyununu gördükten sonra.

Zalewski mevzusu da adamın kontratı bitiyor yaz ayında kendisi imza parası alırım daha fazla kazanırım diye gelmedi. Birazda akilsiz bir arkadaş 22 yaşında Türkiye ligine düşmek istemedi.

Enzo milot içinde adamın zaten çıkış maddesi yaz ayı için geçerli bizimkiler 18 üstü teklif yapıp almaya çalışmış da adam zaten yazın ayrılacak ya dortmund'a gidecek ya da premier lige hatta yazın leverkusen wirtz'i satarsa yerine düşündüğü adammış böyle bir durum varken bize gelme olasılığı çok düşük oluyor. Birde Fransa milli takımı havuzunda yer alan biri turkiyeye geldiği zaman çıkarıyorlar onu bunun riskini de 22 yaşında almaz. Dechamp gibi ırkçı biri var Fransa milli takımının başında bunun yüzünden boey hak etmesine rağmen giremedi.

Makatze hayırlı olsun artık şu el sıkışmayı yapalım.

Burhan Can Terzi: "Lyon, Galatasaray'ın son teklifine çok sıcak. Mikautadze'nin Süper Lig'e gelmekle ilgili tereddütleri var, bu iş bir iki ismin referansına bakar. Lyon ile detaylar konuşuluyor, el sıkışma noktasında."

Beyler ilacı yazıyorum: Southampton!

Kaleci: Bazunu
Sağ bek: Sugawara
Orta saha: Aribo
Forvet: Onuachu

Seç beğen al

Burhan Can Terzi: "Lyon, Galatasaray'ın son teklifine çok sıcak. Mikautadze'nin Süper Lig'e gelmekle ilgili tereddütleri var, bu iş bir iki ismin referansına bakar. Lyon ile detaylar konuşuluyor, el sıkışma noktasında."

ulan zurhan, zaha disinda bir tane tutan haberin yok, bari bu dogru ciksin.

İkna için ünlü bir gürcü lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt