Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah bu forumda okuduğumuz haberi Haluk Yürekli son dakika olarak veriyor. Bu da demek oluyor ki onunda haber kaynakları artık geriden geliyor ve o kadar sağlam değil.
Ya da bizim yönetim şuan sadece gidecekleri postalamaya çalışıyor.

Hiç hayali işler içine girmeden

Yusuf
Ziyech
Nelson postalayıp

İcardinin sözleşmeyi dondurmak lazım.

Ligde 4 tane yabancı kontejyanımız şuan heba oluyor. Avrupa ligindeki üç oyuncu sınırı olmasa bilsem ki 6 oyuncu değişiyor Jelerti bile kiralarım.

1 ay doue yi getiremedik, baskiya dayanamadi yönetim 9+2 hazir bekleyen jelerte gömüldü. Yol kazasi degil, panik transferi hocam. Büyük beceriksizlik.
kaza işte hocam. Doue peştosu yüzünden oldu hep oyaladı bizi taraftarın sabrı zorlandı acele ettik. Jelert çok kötü değil bu arada Okan hoca fazla pinpirik yapıyor salsın sahaya her maç toparlar az buçuk oynar yine.

Lyon çok aç gözlü. 20 milyonluk teklifi bir ingiliz takımı çoktan kabul etmişti
Çok istekli olduğumuzu gördüler belli ki yolmaya çalışıyorlar. 18+ bonuslarla 20 max çıkılmalıdır. Aksi halde masadan kalkılmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen yıl devre arasında 8jk 2 tane oyuncuya 25 milyona yakın para gömdü ve şimdi göndermeye yer arıyor o yüzden oyuncu kaliteyse fazla takilmayin

Bakın bu herife 2 yaş daha gençken Ligue 2yi dağıttığı sezon 16 milyon para vermiş Ajax ..Biz 24 yaşında daha geriye gitmiş haline 25 milyon mu vereceğiz ..

Bu adama İlk metzden çıktığında 25 versek ses etmezdim şu haline ise tam bir saçmalık ve işin komik yanı her yıl ordan oraya dolaşıyor..

yav biz bu mika transferinde kiminle yarisiyoruz da surekli fiyat yukseltiyoruz? lyon oyuncu satamazsa batiyor diye baslayan olay galatasaray alamazsa batiyor noktasina geldi. bu ne bicim pazarlik hic anlamadim.
Ben de katılıyorum buna Mika çoğu zaman yedek bile biz transferinden çıksak bu sorunlarla uğraşırken asla 30’a falan satamayacaklar zaten.

Çok beğeniyorum harika oyuncu ama direkt 21-24 M karşılığını verecek oyuncu olduğunu da hiç düşünmüyorum. Maks 18’de kalmalı.

bosta olsa hoca abdul omur ister miydi acaba? okan buruk ile prime yillarini gecirecegi cok bariz bir profil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt