Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
sebep?Haluk Yürekli: "Jakobs çıkıyor Berkan giriyor planlamada oraya Eren Elmalı isteniyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sebep?Haluk Yürekli: "Jakobs çıkıyor Berkan giriyor planlamada oraya Eren Elmalı isteniyor."
Bunun icardinin geleceğini sananlara gülüyorum demişti o gün geldi aklimaKolpanı yiyim butun dunya basını uyuyor bu anlaşmayı bilmiyor ama haber sana geldi demiulan senin bu kolpandan once zaten gorusmeden ? osimhen'in kis icin tum teklifleri redditigini yazmısti buci laba.
Lecce bu herifi 200bine almisti, bizde 11m a jelerti aliyoz
@Oral Sevmez şunlara cevap verHaluk boş teneke gibi
1 ay doue yi getiremedik, baskiya dayanamadi yönetim 9+2 hazir bekleyen jelerte gömüldü. Yol kazasi degil, panik transferi hocam. Büyük beceriksizlik.11m jelert yol kazasıdır. T mantığımız inanılmaz iyi doğru yoldayız Hakanım.
18-19 civarina aldilar diye biliyorum.Nerden baktığımıza bağlı torun 6 sançezin 9unu baz alırsan 15 bile çok,sergioya gitsin diye verdiğin parayla tüm sezon kulübede oturan ndombeleye zahaya teteye verdiğin parayı baz alırsan 25i hemen verelim de dersin
Bi tek şu iyi tarafı var,boey gitmeden lig tarihinde 30bandı aşılamamıştı onla aşılınca ferdi denen kerkenez bile 30+ya gitti çıta oraya çıktı
Saraya 20 verdin adı manuyla falan geçiyo haberler yalan da olsa isteyecek takım min 35-40 teklifle gelecek sana tıpkı mikayı 15 civarına alan lyonun sana kapıyı 20-25 civarından açması gibi
Böyle böyle daha yüksek alışlar daha yüksek satışları getirebilir