Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpanı yiyim butun dunya basını uyuyor bu anlaşmayı bilmiyor ama haber sana geldi demi :asd: ulan senin bu kolpandan once zaten gorusmeden ? osimhen'in kis icin tum teklifleri redditigini yazmısti buci laba.
Bunun icardinin geleceğini sananlara gülüyorum demişti o gün geldi aklima

Haluk Yürekli: "Skriniar için biraz daha vakit gerekiyor."

11m jelert yol kazasıdır. T mantığımız inanılmaz iyi doğru yoldayız Hakanım.
1 ay doue yi getiremedik, baskiya dayanamadi yönetim 9+2 hazir bekleyen jelerte gömüldü. Yol kazasi degil, panik transferi hocam. Büyük beceriksizlik.

Tutan sara transferimiz bile bize pahaliya patliyacak gibi.Mikayi hic tanimiyorum ama bu paralar cok korkutucu bence bizim icin gelirse ins en az sara kadar etki eder

24'e falan çıkmamışızdır ya o kadar değildir herhalde. 18 20 maks diyorduk en son.

Nerden baktığımıza bağlı torun 6 sançezin 9unu baz alırsan 15 bile çok,sergioya gitsin diye verdiğin parayla tüm sezon kulübede oturan ndombeleye zahaya teteye verdiğin parayı baz alırsan 25i hemen verelim de dersin

Bi tek şu iyi tarafı var,boey gitmeden lig tarihinde 30bandı aşılamamıştı onla aşılınca ferdi denen kerkenez bile 30+ya gitti çıta oraya çıktı

Saraya 20 verdin adı manuyla falan geçiyo haberler yalan da olsa isteyecek takım min 35-40 teklifle gelecek sana tıpkı mikayı 15 civarına alan lyonun sana kapıyı 20-25 civarından açması gibi

Böyle böyle daha yüksek alışlar daha yüksek satışları getirebilir
18-19 civarina aldilar diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt