- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
sakalı kesmiş mika bu iş bitti atamBu nedir ya jajaja
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakalı kesmiş mika bu iş bitti atamBu nedir ya jajaja
O kimdidünya starı olacak dediği adam şu an ormanda ağaç kovuğunda yaşıyor
Haksizda sayilmasin bu konuda.skelleci mikayı beğendiyse ivedi şekilde vazgeçmek lazım
Nerden baktığımıza bağlı torun 6 sançezin 9unu baz alırsan 15 bile çok,sergioya gitsin diye verdiğin parayla tüm sezon kulübede oturan ndombeleye zahaya teteye verdiğin parayı baz alırsan 25i hemen verelim de dersinZaten mesele fiyatı ..Sara tuttu diye bu da kesin tutacak gözüyle bakılıyor.. 25 milyon çok ciddi bir para 15 olsa zaten çoğu kişi ses etmezdi
17-18 gomiste aldığım santrafor lezzetini osimhen reiste alamıyorum desem beni yadırgar mısın Melihimi.seten,gomis mikautadze transferinde aktif rol aliyor diyor
topu birakinca menajer mi olmus kosa kosa
daha 2 ay evvel musabakaya cikiyodu japonya da
Gs neferleri göreve her daim hazırdıri.seten,gomis mikautadze transferinde aktif rol aliyor diyor
topu birakinca menajer mi olmus kosa kosa
daha 2 ay evvel musabakaya cikiyodu japonya da
17-18 gomiste aldığım santrafor lezzetini osimhen reiste alamıyorum desem beni yadırgar mısın Melihim
Haluk Yürekli: "Napoli, Manchester United ile anlaşıyor fakat Osimhen gitmiyor."
süreci senden takip ediyoruz Motzum güzel haberler gelsinMakatze daha ikna olmus degil dedim gibi
çaldıkları ofsayta bak
14 sene tabi şamp olamayız