Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani bu herifi EPLden istiyorlardi ben bir tane haber göremiyorum..

Bunlar yazın as stoperlerini sattı Evertona 19 milyona hem de herif İngilizdi ..

Kazığı yaglamislar resmen

Makatze daha ikna olmus degil dedim gibi

Zaten mesele fiyatı ..Sara tuttu diye bu da kesin tutacak gözüyle bakılıyor.. 25 milyon çok ciddi bir para 15 olsa zaten çoğu kişi ses etmezdi
Nerden baktığımıza bağlı torun 6 sançezin 9unu baz alırsan 15 bile çok,sergioya gitsin diye verdiğin parayla tüm sezon kulübede oturan ndombeleye zahaya teteye verdiğin parayı baz alırsan 25i hemen verelim de dersin

Bi tek şu iyi tarafı var,boey gitmeden lig tarihinde 30bandı aşılamamıştı onla aşılınca ferdi denen kerkenez bile 30+ya gitti çıta oraya çıktı

Saraya 20 verdin adı manuyla falan geçiyo haberler yalan da olsa isteyecek takım min 35-40 teklifle gelecek sana tıpkı mikayı 15 civarına alan lyonun sana kapıyı 20-25 civarından açması gibi

Böyle böyle daha yüksek alışlar daha yüksek satışları getirebilir

i.seten,gomis mikautadze transferinde aktif rol aliyor diyor

topu birakinca menajer mi olmus kosa kosa

daha 2 ay evvel musabakaya cikiyodu japonya da
17-18 gomiste aldığım santrafor lezzetini osimhen reiste alamıyorum desem beni yadırgar mısın Melihim

17-18 gomiste aldığım santrafor lezzetini osimhen reiste alamıyorum desem beni yadırgar mısın Melihim
images (86).webp

Haluk Yürekli: "Osimhen'de sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalmak istiyorum demiş."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt