Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok istekli olduğumuzu gördüler belli ki yolmaya çalışıyorlar. 18+ bonuslarla 20 max çıkılmalıdır. Aksi halde masadan kalkılmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lyon, marsilya falan bunlar para için her türlü çirkefliği yapar. Psg, ingiliz takımları falan kuruşun pazarlığını yapmıyor alın gidin diyor yeterli teklifi verirsen

Bakın bu herife 2 yaş daha gençken Ligue 2yi dağıttığı sezon 16 milyon para vermiş Ajax ..Biz 24 yaşında daha geriye gitmiş haline 25 milyon mu vereceğiz ..

Bu adama İlk metzden çıktığında 25 versek ses etmezdim şu haline ise tam bir saçmalık ve işin komik yanı her yıl ordan oraya dolaşıyor..
Aynen öyle bu adam tepe noktasında 17’ye Lyon’a gidip yedek oyuncu olmuş, üstüne performansı geriye giderken bonservisi neden artsın yav

İşin maddi tarafına artık takılmıyorum eğer ülkede Bayern olma hedefimiz varsa ekonomik olarakta güçlü olmalıyız son 3 senede adım adım basamakları çıktık her sene daha güçleniyoruz önümüzü kesmek isteseler bile yine müsaade etmiyoruz o kadar güçlü hale geldik.

Sürekli başarı kazanıp gelirleri tavan üstüne tavan yaptırmalıyız özellikle Şampiyonlar liginin yeni formatında her sene olmalıyız.

Pellegrini Raspadori Şıkrinyar ı bitirin bitsin gitsin çok şey mi istiyoruz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin maddi tarafına artık takılmıyorum eğer ülkede Bayern olma hedefimiz varsa ekonomik olarakta güçlü olmalıyız.

Sürekli başarı kazanıp gelirleri tavan üstüne tavan yaptırmalıyız özellikle Şampiyonlar liginin yeni formatında her sene olmalıyız.
Vizyon bu iste, bravo

Bakın bu herife 2 yaş daha gençken Ligue 2yi dağıttığı sezon 16 milyon para vermiş Ajax ..Biz 24 yaşında daha geriye gitmiş haline 25 milyon mu vereceğiz ..

Bu adama İlk metzden çıktığında 25 versek ses etmezdim şu haline ise tam bir saçmalık ve işin komik yanı her yıl ordan oraya dolaşıyor..
hani bu lyon batiyordu? satis yapmasi lazimdi? biz onlari koseye sikistiracagimiza onlar bizi koseye sikistirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt