Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu görselin manasını bilemedim ama oynatmaya niyetlilerse Yusuf yarım sezon gidip gelmek yerine daha kafası rahat , her sezon yaşadığı belirsizlik ortadan kalkmış şekilde gidip 1,5 sezon daha düzenli oynayıp ritim bulup bir kendine gelse daha iyi olur diye öyle söyledim. TS de 1,5 sezonluk bir planlama yapmış olurdu eğer istiyorlarsa, belki işlerine gelirdi...

onun da istatistikleri rezilmiş ya

golle alakası yok herifin

Napoli tüm kulvarlarda: 3619dk = 40x90dk = 13 gol 9 asist. Yani 40 maç süresinde 22 gole etki...

Napoli'de sadece Seri A'da: 2747dk = 30,5 maç = 8 gol 5 asist. Yani 30,5 maç süresinde 13 gole etki...

Napoli'de CL'de: 500dk = 5,5 maç = 5 gol 3 asist. Yani 5,5 maç süresinde 8 gole etki... (ki kontrol ettim Napoli'de CL oynadığı 2 sezonda öyle kıytırık rakip hemen hemen yok, Young Boys'a falan istatistik kasmamış yani.)

Napoli tüm kulvarlarda: 3619dk = 40x90dk = 13 gol 9 asist. Yani 40 maç süresinde 22 gole etki...

Napoli'de sadece Seri A'da: 2747dk = 30,5 maç = 8 gol 5 asist. Yani 30,5 maç süresinde 13 gole etki...

Napoli'de CL'de: 500dk = 5,5 maç = 5 gol 3 asist. Yani 5,5 maç süresinde 8 gole etki... (ki kontrol ettim Napoli'de CL oynadığı 2 sezonda öyle kıytırık rakip hemen hemen yok, Young Boys'a falan istatistik kasmamış yani.)
yine de yüklü bonservis vereceğimiz adam bu kadar az oynayan biri olmamalı

direkt çıkıp haldır huldur katkı vermeli takıma.

6 aylıgına 2. Aurier olarak pogba denenmeli rotasyona

Şöyle 3 adam al Anadoludan birini kanat forvet olarak tutturuyorsun zaten.

18 yaşındaysa hemen bu transfer döneminde alsınlar. 2 veya 3 sene sonra (tam kuraldan emin değilim) UEFA listelerine altyapı oyuncusu olarak yazabiliriz. Bu sezon bitmeden 19 olursa ve transfer yaza kalırsa bu imkan olmuyor sanırım.

18 yaşındaysa hemen bu transfer döneminde alsınlar. 2 veya 3 sene sonra (tam kuraldan emin değilim) UEFA listelerine altyapı oyuncusu olarak yazabiliriz. Bu sezon bitmeden 19 olursa ve transfer yaza kalırsa bu imkan olmuyor sanırım.
yerli havuzumuz daraldi gelecege yatirim yapmak lazim hala fatih terim doneminin ekmegini yiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt