Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.722
- 16.189
- 2.228
Doku mu? Allaaaaaaaahhhh!!!Jeremy DOKUya ne dersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doku mu? Allaaaaaaaahhhh!!!Jeremy DOKUya ne dersiniz
City taraftari acaip elestiriyor kendine oynuyorJeremy DOKUya ne dersiniz
Hic begenmiyorum. Bunu nasil aldi pep diye düsünmüstüm gecen maclarda.City taraftari acaip elestiriyor kendine oynuyor
Takim oyununa uygun degil Maximen gibi bir oyuncu tabi kalite olarak 10 tane maximen ederde mantik olarak biraz freestyle topcu hic bu tip topculardan hayir gelmedi
Zahada boyleydi bence dokunun kariyeri asagi gidecek 2 3 sene icinde turkiyeye duserse sasirmam
Her 6 ayda bir her iki beki de rotasyonlarıyla birlikte değiştiriyosunNe istiyorsun her aldigi tutan hoca varmiymis
Guardilo kac tane aldi sutladi sende ona git bak
Bosa yaygara anca isiniz
Her yaptigi transfer tutan hoca varsa soyle onu getirelim
Elestireceksen jelerti elestirHer 6 ayda bir her iki beki de rotasyonlarıyla birlikte değiştiriyosun
Her aldığı tutan hoca varmıymış mı şindi bu kepazeliğin cevabı
Jeremy Doku derim ben heis yavJeremy DOKUya ne dersiniz
Top'un ayagindan sekip kendisi mal mal kontrol etmeye çalismasi trajikomik.Oyuna Berkan gireceğine 3m euroya eren Elmalı girsin abi. Berkan basit işleri bile bazen yapamıyor nedense.
Taş gibi topçu valla beni çok şaşırttın tuna her izlediğimde hayran kaldım çocuğabaturina bok gibi herif. Sene sonu opsiyonla kiralarız bir yere.
Şişirme topçulardan uzak duralım