Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.699
- 109.517
- 4.878
Batarsak Sara Yunus Barış Zaniolo satabiliriz mason rahatla biraz GS yüzyılı basliyorbu israfın acısı fena çıkacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batarsak Sara Yunus Barış Zaniolo satabiliriz mason rahatla biraz GS yüzyılı basliyorbu israfın acısı fena çıkacak
Donk forvet oynuyordu maiconlaUlan zar zor etobo kiralik aliyorduk
ne donemdi be
En nesiri gibi bi tenekenin ligin en pahalı transferi olması rezilliğini gidermek istiyor gibiyizBirde su En-Nesyri'nin bonservis bedelini kirmak istiyoruz gibi hirs var sanki bizimkilerde![]()
Sallai parası normal abi
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Assuncao da ne cöptü ama, manyak box to box aldik sandim herif vitaminsiz fakir jedson ciktiSekidika skills izledikten sonra biz bunu parlatıp 30'a satarız hissi Allah bir daha o günleri yaşatmasın.
Keyifli görüyorum seni25 milyona 4-5 tane ne idugu belirsiz oyuncu alacagimiza 1 tane oyuncuya veririm daha iyi.
Bu çok mantıklıBirde su En-Nesyri'nin bonservis bedelini kirmak istiyoruz gibi hirs var sanki bizimkilerde![]()
BarışKeyifli görüyorum seni
Snickers yiyorum suan, ondandir.Keyifli görüyorum seni
Kaynak sal P.Enis Sever'in kuzeni renktas.Kutucu fener diyolar
Gerçekten diğer takımlarla olan makası çok açtık rakiplerin son 2.5 senedir ortalığı yangın alanına çevirmeside bundan çünkü kasırga gibiyiz yıka yıka geliyoruz ve giderek güçleniyoruz bir noktadan sonra kasırgaya karşı işenilmeyeceğini anlayacaklar.
Batarsak Sara Yunus Barış Zaniolo satabiliriz mason rahatla biraz GS yüzyılı basliyor
Asker de lazım abi. Hem sağ bek işini bu adam çözecek. Hiçbir şeyi tam olarak müthiş değil ama her şeyden de var adamda. 6 milyona ne almayı düşünüyordun. Sallai çok iyi transfer her eve lazım tip oyuncu.ya nesi normal
adamın bir tane 10 üzerinden 7 lik skilli bile yok
herşeyi 10 üzerinden 5 altı
iğrenç bir futbolcu iğrenç
Morutan'dan sonra skills videosu izleme işine tövbe ettimSekidika skills izledikten sonra biz bunu parlatıp 30'a satarız hissi Allah bir daha o günleri yaşatmasın.
Barış (+-3) 17 m euroBarış
Yunus
Sara
Zaniolo
Realist bonservis beklentilerin ne bu topçular için. Hakkaniyetli biri olduğun için sana soruyorum knk