Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Yok knk kutucuyu neremize sokacaz. Vasata alışmayalım lütfen berat luşKeşke bize gelse barış , yunus , kutucu ve sallai cok iyi 4 lü olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok knk kutucuyu neremize sokacaz. Vasata alışmayalım lütfen berat luşKeşke bize gelse barış , yunus , kutucu ve sallai cok iyi 4 lü olur
Sergen geldi sandim.Ada yüzgeçfurkan koçak
berat luş
![]()
Katılırım halil daha yetenekli ama azim yok. Babadan zengin olabilir
Berat da yetenekli çocukAda çok deli geliyor
Neyse ben Tweeter de biraz transfer kovalıyorum sonra görüşürüz PenisMuzo baba candır
istemiyoruz ki nasıl kaybedelimAhmet kutucuyu fenere bjka falan kaybedersek baya söverim bak söylüyorum baştan
Kutucuya o paralar verilmez, yedekten öte gidemez bizde. Ne top sürebiliyor ne hızı var ne dar alan becerisiAhmet kutucuyu fenere bjka falan kaybedersek baya söverim bak söylüyorum baştan
Her zaman hızlı diye oyuncu alınmaz, bitiriciliği üst düzey, kapanan maçları yedekten girip çözebilirKutucuya o paralar verilmez, yedekten öte gidemez bizde. Ne top sürebiliyor ne hızı var ne dar alan becerisi
Halil Dervisoglu > Ahmed Kutucu btw
Neyse ben Tweeter de biraz transfer kovalıyorum sonra görüşürüz Penis
Şutu var. Baya da iyi var.Kutucuya o paralar verilmez, yedekten öte gidemez bizde. Ne top sürebiliyor ne hızı var ne dar alan becerisi
Argümanın ney buna dairHalil Dervisoglu > Ahmed Kutucu btw
O bitiricilik aldatıyor herkesi, bu sene şanslı sezon yaşıyor hepsi oHer zaman hızlı diye oyuncu alınmaz, bitiriciliği üst düzey, kapanan maçları yedekten girip çözebilir