Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaşı 15e falan bırakıyorlarsa biz de girelim

Mika'nın geçen sezonki hücum dataları Mbappe ile yarışıyor üstelik bunu bitik Metz ile yapmış, ilk olarak avrupa şampiyonasında izlemiştim, teknik özelliklerini bir tarafa koyarsak bence bize uyacak en önemli özelliği hırsı, inadı ve mücadeleciliği olacaktır, ön taraf epey agresif olmuş oluyor, tırmalaya tırmalaya golleri atarız.
Dataları buraya da atar mısın renktaş

Futbolcunun iyi olanına bakalım.Her ne kadar beğenilmese de Belhanda da Feghouli de bu takıma katkılar verdiler.Irkçılık yapılmasına karşıyım..
Belhanda davari'nin fb maçındaki şutu yüzünden arkadaşın kolunu kırmıştım. Allah'ın berberisi adı geçince tüylerim diken diken oluyor.

hoca yıllardır izliyoruz diyor demek ki iyi

ama 24 milyon sahiden çok fazla kariyersiz gürcü bi herife, o paraya premier ligden sağlam bir herif indirebilirsin dediğin gibi
Tamamda ne kadar iyi metz zamani iyiymis ama iki macina bakinca acaip calim sevdalisi bir adam gorunuyor takim oyununa nasil uyacak merak etmeye basladim

Guiza la liga gol kralı oldu kim demiş şans yok diye
Güiza kötü oyuncu değildi. Garip bi şekilde İspanyol golcü burda olmuyor abi. Az da atmadı yine de fenerde. Top class oyuncu değil tabi ama kötü oyuncu da değildi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren elmali transferi begenilmemis ama aslinda profil olarak mikautadze'ye benziyor. ikisi de 2 sene once kucuk takimda cikis yakalamis, orta seviye takimlara transfer olup orada bekleneni verememis isimler. bu anlamda transfer politikamizi tutarli buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt